Jump to content

O serijama

Featured Replies

tradicionalno kasnim godinama...ali pocela pre neki dan Brooklyn 9-9 po prvi put i od pocetka  i bas su mi dobri :lolol: , prijaju jako

Moja ćerka isto tako gleda serije sa zakašnjenjem od par godina, i rado sednem da pogledam po koju epizodu.

Moram da ponovim i Reno 911 :D

Reno je meni bila takav gust.... Kao da je moj alter ego :lolol:.. Koliko sam suza prolila :rolf:

@Skyhighatrist

pa dobra serija je dobra serija i posle 5-10-15god ...ja ne patim od aktuelnosti  :laugh:

5 minutes ago, ivy said:

@Skyhighatrist

pa dobra serija je dobra serija i posle 5-10-15god ...ja ne patim od aktuelnosti  :laugh:

naravno.

evo se kanim vec neko vreme da ponovo gledam wire, ali mcnulty :sad:, pa ne mogu

RIP Mcnulty :sad:

@Ros

mislim da to ,,ponovo,, dosta menja stvar :D

Jel gledao neko Castle?

https://en.wikipedia.org/wiki/Castle_(TV_series)

Ja nasao na Disney+, nikad ranije cuo za istu. Osam sezona!? Glavni glumci Nathan Fillion iz Firefly i Stana Katic (neka kanado-nasa).

Uz svu skepsu prema comedy-crime zanru, pustim juce prvu epizodu (zbog FIlliona pre svega) - par puta su me bas slatko nasmejali. Kakvi su vasi utisci? Vredi li to gledati dalje?

Nemoj zezati da nisi znao za nasu Stanu. :fur:

Slatki su njih dvoje i Castle je sasvim OK, koliko se secam.

Odgledala sam sve sezone. :)

Juuu, Castle je  stara serija. Prvih nekoliko sezona je super, posle je snimano na silu..

8 hours ago, chandra said:

Jel gledao neko Castle?

https://en.wikipedia.org/wiki/Castle_(TV_series)

Ja nasao na Disney+, nikad ranije cuo za istu. Osam sezona!? Glavni glumci Nathan Fillion iz Firefly i Stana Katic (neka kanado-nasa).

Uz svu skepsu prema comedy-crime zanru, pustim juce prvu epizodu (zbog FIlliona pre svega) - par puta su me bas slatko nasmejali. Kakvi su vasi utisci? Vredi li to gledati dalje?

Gledaj dalje, nije lose i ima nekog smeka, a bice jos referenci na Firefly.

e3b270693bc716727fbacb56243fca0b.jpg

0695e2e308e6c53906fc9f0d1e1117c7.jpg

gospode,pa nema tog lesa koji nece podgrejati :isuse:

A gde je tu crnac? :fantom: