Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

tradicionalno kasnim godinama...ali pocela pre neki dan Brooklyn 9-9 po prvi put i od pocetka  i bas su mi dobri :lolol: , prijaju jako

• +1 2
Posted

Moja ćerka isto tako gleda serije sa zakašnjenjem od par godina, i rado sednem da pogledam po koju epizodu.

Moram da ponovim i Reno 911 :D

Posted

Reno je meni bila takav gust.... Kao da je moj alter ego :lolol:.. Koliko sam suza prolila :rolf:

Posted
5 minutes ago, ivy said:

@Skyhighatrist

pa dobra serija je dobra serija i posle 5-10-15god ...ja ne patim od aktuelnosti  :laugh:

naravno.

evo se kanim vec neko vreme da ponovo gledam wire, ali mcnulty :sad:, pa ne mogu

• Tužno 2
Posted

RIP Mcnulty :sad:

• Tužno 3
Posted

Jel gledao neko Castle?

https://en.wikipedia.org/wiki/Castle_(TV_series)

Ja nasao na Disney+, nikad ranije cuo za istu. Osam sezona!? Glavni glumci Nathan Fillion iz Firefly i Stana Katic (neka kanado-nasa).

Uz svu skepsu prema comedy-crime zanru, pustim juce prvu epizodu (zbog FIlliona pre svega) - par puta su me bas slatko nasmejali. Kakvi su vasi utisci? Vredi li to gledati dalje?

• +1 2
Posted

Nemoj zezati da nisi znao za nasu Stanu. :fur:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Slatki su njih dvoje i Castle je sasvim OK, koliko se secam.

Odgledala sam sve sezone. :)

• +1 2
Posted

Juuu, Castle je  stara serija. Prvih nekoliko sezona je super, posle je snimano na silu..

• +1 2
Posted
8 hours ago, chandra said:

Jel gledao neko Castle?

https://en.wikipedia.org/wiki/Castle_(TV_series)

Ja nasao na Disney+, nikad ranije cuo za istu. Osam sezona!? Glavni glumci Nathan Fillion iz Firefly i Stana Katic (neka kanado-nasa).

Uz svu skepsu prema comedy-crime zanru, pustim juce prvu epizodu (zbog FIlliona pre svega) - par puta su me bas slatko nasmejali. Kakvi su vasi utisci? Vredi li to gledati dalje?

Gledaj dalje, nije lose i ima nekog smeka, a bice jos referenci na Firefly.

• Hvala 1
Posted

gospode,pa nema tog lesa koji nece podgrejati :isuse:

Posted

A gde je tu crnac? :fantom:

• +1 1
  • Haha 1