ivy Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 tradicionalno kasnim godinama...ali pocela pre neki dan Brooklyn 9-9 po prvi put i od pocetka i bas su mi dobri , prijaju jako 2
Skyhighatrist Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Moja ćerka isto tako gleda serije sa zakašnjenjem od par godina, i rado sednem da pogledam po koju epizodu. Moram da ponovim i Reno 911
mustang Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Reno je meni bila takav gust.... Kao da je moj alter ego .. Koliko sam suza prolila
ivy Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 @Skyhighatrist pa dobra serija je dobra serija i posle 5-10-15god ...ja ne patim od aktuelnosti
Ros Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 5 minutes ago, ivy said: @Skyhighatrist pa dobra serija je dobra serija i posle 5-10-15god ...ja ne patim od aktuelnosti naravno. evo se kanim vec neko vreme da ponovo gledam wire, ali mcnulty , pa ne mogu 2
אַף אֶחָד Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Jel gledao neko Castle? https://en.wikipedia.org/wiki/Castle_(TV_series) Ja nasao na Disney+, nikad ranije cuo za istu. Osam sezona!? Glavni glumci Nathan Fillion iz Firefly i Stana Katic (neka kanado-nasa). Uz svu skepsu prema comedy-crime zanru, pustim juce prvu epizodu (zbog FIlliona pre svega) - par puta su me bas slatko nasmejali. Kakvi su vasi utisci? Vredi li to gledati dalje? 2
mirjam Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Slatki su njih dvoje i Castle je sasvim OK, koliko se secam. Odgledala sam sve sezone. 2
Arkadija Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Juuu, Castle je stara serija. Prvih nekoliko sezona je super, posle je snimano na silu.. 2
I*m with the pilots Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 8 hours ago, chandra said: Jel gledao neko Castle? https://en.wikipedia.org/wiki/Castle_(TV_series) Ja nasao na Disney+, nikad ranije cuo za istu. Osam sezona!? Glavni glumci Nathan Fillion iz Firefly i Stana Katic (neka kanado-nasa). Uz svu skepsu prema comedy-crime zanru, pustim juce prvu epizodu (zbog FIlliona pre svega) - par puta su me bas slatko nasmejali. Kakvi su vasi utisci? Vredi li to gledati dalje? Gledaj dalje, nije lose i ima nekog smeka, a bice jos referenci na Firefly. 1
Recommended Posts