October 12, 20195 yr 23 hours ago, John Coltrane said: Jel cemu The Deuce, kod nas preveli kao Hronike Tajms Skvera? Ako je shit dajte neku preporuku za gledanje, pozeljno sa HBO, mrzi me da ronjam po trafikama™. 22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: remek delo Zaista odlično. Više isčekujem treću sezonu nego nastavak The Expanse
October 14, 20195 yr Ja ću morati da sačekam da je emituju na nekom kiosku. Edited October 14, 20195 yr by Bujodrag
October 15, 20195 yr On 14.10.2019. at 6:16, mustang said: odlicna finalna ballers. prava filmska jos da su se i uzeli na kraju....
October 15, 20195 yr 9 hours ago, peralozac said: Bindž, dan drugi. Đinđa posustala, ja jok. a koja je serija u pitanju?
October 16, 20195 yr @roksi, mali savet - strpi se do 28. oktobra kada se završava treća sezona pa gledaj sve tri odjednom. Ja sam se bezveze zaleteo i sad moram da čekam. A jeste mi bilo malo čudno što iz zaliva prve dve sezone mogu da se vade mrežom, a za treću mora svaka epizoda posebno udicom
October 16, 20195 yr Oni izraelci na hbo su se završili, da se spremim za bindžovanje.... ... Shiit has hit the fan...