Mil@n Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Samo tri sezone, i to Britanske, po 6... Ameri ih ušili sa jednom. Overiću kad ovo završim, za sada uživam u činjenici da imam još 7 sezona, humor mi je baš po meri. Malo preteruju doduše ponekad sa Majklom u smislu koliki je imbecil, toliko da očekujem da u nekom momentu objasne kako je uopšte postao šef bilo čega bilo kada tako tupav, al ajde... Inače, omiljeni su delovi kada pokušava da bude rasno i seksualno racionalan i tolerantan pa završi na drugoj krajnosti Fenomenalno je napisana serija u smislu da se kroz zajebanciju provlači kritika dosta toga.
Frank Pembleton Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 On 27.1.2019. at 0:19, Jeremija said: Gledao pre 20 godina, samo imam odlično pamćenje, pa nemam neku želju da ponovo gledam. Ali Simoviću, ako ne budeš bio u mogućnost da gledaš dalje od prve, da ti kažem par stvari. Druga sezona je mračnija, a zadnja epizoda je trebala biti i kraj serijala pa je tako i snimana (nažalost, kasnije su zbog dobrih rejtinga odlučili da prave još jednu sezonu). Uglavnom, Reveal hidden contents takav prikaz kraja sveta, besperspektivnosti i beznadja, zla, straha, nervnog sloma, a sve uz Horses (Patti Smith) se retko kad vidja. Mislim da je ovo možda i najbolji prikaz smaka sveta u kinematografiji uopšte, a "The Time Is Now" je bukvalno remek-delo. Uuuu Time is Now... Mislim da mi je vilica otpala... Moram da nađem da svučem sad sve...
ToniAdams Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Jel ima smisla samo ta posl ep milenija da se odgleda? Sećam se da su epizode mahom zasebne celine a ne da mi se baš sv3 obnavljati.
Jeremija Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Ne može, većina epizoda su ipak deo koherentne celine, na primer: Spoiler Epizoda u kojoj se razotkriva čisto zlo jedne devojčice, a onda je na kraju, na naše iznenadjenje, Milenijum (za koji smo smatrali da je ipak dobroćudna organizacija) uzima pod svoje. Ima mnogo takvih primera, sa sitnicama koje grade celinu.
Frank Pembleton Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 1 hour ago, Jeremija said: Ne može, većina epizoda su ipak deo koherentne celine, na primer: Hide contents Epizoda u kojoj se razotkriva čisto zlo jedne devojčice, a onda je na kraju, na naše iznenadjenje, Milenijum (za koji smo smatrali da je ipak dobroćudna organizacija) uzima pod svoje. Ima mnogo takvih primera, sa sitnicama koje grade celinu. Pa da... Za razliku od X files ceo milenijum je zasnovan na kontinuiranoj priči...
ducca Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Za vikend odgledah drugu polovinu 3. sezone Billionsa, i bogme su lepo zakuvali i izvukli sezonu sa zadnjih par epizoda. Neku pauzu napravio par meseci izmedju epizoda, ne znam ni sam sto, pa sad srecom udaram pravo na početak S4 u martu. John Malkovich kao ruski boss
3opge Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 SEX EDUCATION dobra serija, Gilllian A. je mocna i u komedijama
Kampokei Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 +1 za Sex Education. Glavni lik je odlican, sjajan casting.
Escalade Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Andersonova kao sex terapeut, pa to se more odgledati
3opge Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 2 hours ago, Kampokei said: +1 za Sex Education. Glavni lik je odlican, sjajan casting. nije mi jasno zasto su klincu ofarbali kosu, mislim da je prirodni mrkvoje, bas bode ochi ona mala blondi je bogami sisato i raspupelo devojche ps cudoredne tetke stop
mraki Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Na Cinestar Premiere upravo ide svih 6 epizoda francuske serije Zaledjeni (Glacé/ The Frozen Dead). Tek sam vratio prvu epizodu pa je rano za neke detaljnije utiske, za sad mi je dovoljna činjenica da se radnja dešava u gradiću na Pirinejima, prava zimska idila.
Recommended Posts