Jeremija Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Gledao pre 20 godina, samo imam odlično pamćenje, pa nemam neku želju da ponovo gledam. Ali Simoviću, ako ne budeš bio u mogućnost da gledaš dalje od prve, da ti kažem par stvari. Druga sezona je mračnija, a zadnja epizoda je trebala biti i kraj serijala pa je tako i snimana (nažalost, kasnije su zbog dobrih rejtinga odlučili da prave još jednu sezonu). Uglavnom, Spoiler takav prikaz kraja sveta, besperspektivnosti i beznadja, zla, straha, nervnog sloma, a sve uz Horses (Patti Smith) se retko kad vidja. Mislim da je ovo možda i najbolji prikaz smaka sveta u kinematografiji uopšte, a "The Time Is Now" je bukvalno remek-delo.
mraki Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Na Prvoj Plus su sad negde pri kraju prve sezone.
radisa Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 41 minutes ago, Jeremija said: Hide contents takav prikaz kraja sveta, besperspektivnosti i beznadja, zla, straha, nervnog sloma, a sve uz Horses (Patti Smith) se retko kad vidja. Mislim da je ovo možda i najbolji prikaz smaka sveta u kinematografiji uopšte, a "The Time Is Now" je bukvalno remek-delo. Spoiler Jesi gledao ovo? https://www.imdb.com/title/tt0219224/?ref_=nm_flmg_act_35 Ovo je kraj sveta, tako realan, tako moguć, tako beznadežan i tužan, da ću taj film i njegov kraj pamtiti zauvek... I naterao bih svakog svetskog lidera, koji ima A-bombu da ga gleda na svaka 2-3 meseca...
radisa Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Inače, neko je konstatovao pre par meseci da je "X files" nije pregazilo vreme... Sad ide na foksu, 2 epizode od oko 1-2 ujtru, i pošto uglavnom radim noću ovih dana, radi mi u pozadini... Serija je još uvek top, stvarno... Ko ima vremena, neka se podseti, neće zažaliti...
copkillah Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Prilično se solidno drži, dobre epizode su i dalje dobre, vrhunske su i dalje vrhunske. Ali kad je epizoda loša, onda je baš loša Već sam pominjao, ali u bottom 5 najgorih epizoda su mi dve koje je pisao Vilijam Gibson.
mraki Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Ide i na Prvoj Plus, uz Milenijum Dobra je i dalje, ja sam se podsetio većine epizoda pre par godina, u isčekivanju nove sezone. Te nove nikad nisu trebali snimiti, ono je baš neopisivo loše.
gone fishing Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 pa normalno da je dosije x vrh serija i dalje, scenaristi nisu imali težak posao, samo su prilagodili članke iz zone sumraka i sličnih novina za tv - a priče u tim novinama su opet zasnovane na legendama i mitovima širom sveta, te priče su se pripovedale vekovima, prošle su test vremena, zato su i nama danas zanimljive
Jeremija Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 9 hours ago, radisa said: Reveal hidden contents Jesi gledao ovo? https://www.imdb.com/title/tt0219224/?ref_=nm_flmg_act_35 Ovo je kraj sveta, tako realan, tako moguć, tako beznadežan i tužan, da ću taj film i njegov kraj pamtiti zauvek... I naterao bih svakog svetskog lidera, koji ima A-bombu da ga gleda na svaka 2-3 meseca... Spoiler Nisam gledao, ali će da se pogleda, hvala na preporuci.
ToniAdams Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 (edited) 14 hours ago, radisa said: Hide contents Jesi gledao ovo? https://www.imdb.com/title/tt0219224/?ref_=nm_flmg_act_35 Ovo je kraj sveta, tako realan, tako moguć, tako beznadežan i tužan, da ću taj film i njegov kraj pamtiti zauvek... I naterao bih svakog svetskog lidera, koji ima A-bombu da ga gleda na svaka 2-3 meseca... gledo ja, mesam ga sa drugim australijancem, on the beach valjda se zove edit: pa to je taj film, sta pricam. jebem ti lokalni imdb Edited January 27, 2019 by ToniAdams
radisa Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Ima 3 filma sa ovim nazivom, ovaj iz mog linka je valjda remake nekog s kraja 50ih, a ima jos jedan sad nedavno snimljen, ali taj mislim da nije vezan za ovu tematiku...
ToniAdams Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 (edited) e tako je, ima i stari, crnobeli, gregori pek i ava gardner Edited January 27, 2019 by ToniAdams
Mil@n Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) Vikinzi imaju temu Ja gledam office. Jedan od boljih sitcoma koje sam ikada gledao, par puta sam se ismejao za sve pare, ima odličnih provala Uporedo Sneaky Pete ali me nešto ne drži druga sezona... Ili mi se više gleda office, bem li ga. Edited January 28, 2019 by Mil@n
Recommended Posts