Jump to content

O serijama

Featured Replies

Prva epizoda druge sezone ima najbolju kafansku tuču koju sam gledao, odličnog ritma, ma uživancija :D

32 minutes ago, James Marshall said:

Prva epizoda druge sezone ima najbolju kafansku tuču koju sam gledao, odličnog ritma, ma uživancija :D

ne pricaj, ne pricaj!!!! :D umrla sam od smeha ako se secas koliko dugo drzi liebermana na pocetku vezanog stolicu, dva paranoika ahahhahhahahahh kako paranoik da ubedi paranoika da nije paranoja :laugh:

dobro telo frenk ima, jedva cekam da mi se muz vrati u formu :wub:

kod killing eve najvise sam se radovala scenama konstantina (kim bodnia) i vilannelle i njih dvoje imaju najsladji osmeh na svetu...al kad on imitira nju na ruskom...priceless :laugh:

Berntal zemara, koliko mi je bio antipatičan u Vokin Đed, toliko mi je kasnije sve simpatičniji bio, a Panišer mu je vrhunac :D

Četvrtasta glava, pravi Bosančero

da da i super mu je nos!!!

nisam gledala walking dead. mislim jesam prvih par al nije to moj tip serije

a da, osim friska u daredevil i luke cage je pogodjen 100% 

Edited by mustang

Pa u prvih par epizoda WD se i pojavljuje Berntal, i ja sam gledao prve možda 2 i po sezone, on je onaj kolega što je Riku trsio ženu dok je ovaj bio u komi :D

Poceo The Expanse, interesantno je.

Dobar akcioni SF   je Expanzija sa blagim padom u levo

The Haunting of hill house  loše kao neka horor serija  

11 hours ago, Moća said:

Gdje ima kupiti?

fala na podsecanju

On 19.1.2019. at 11:40, James Marshall said:

odlicna je! ali mislim da i banshee ima odlicne kafanske tuce...mrtva trka koja je krvavija. ovde mi se svidja, sto pocinje na sitno, pa sve vece i vece...

Spoiler

od pesnice pa do sacmare :laugh:

21 hours ago, Moća said:

4.ta sezona? ne mogu da nadjem

Rano je jos za sezonu 4. Jos uvek se ne zna kad startuje. 

Nisam se lepo odrazio™, počeo sam ja da gledam seriju.

Edited by Moća