December 31, 20186 yr Vidim sad da ide na HBU-uoov Bekstvo iz Danemore, još samo kad bih znao koja je epizoda... Edited December 31, 20186 yr by mraki
January 1, 20196 yr 15 hours ago, Jimmy Kowalski said: Infarkt mu je bio poslednja opomena da nesto promeni. Dobro da se opametio.. nisam znala. dobro sto se opametio...pre je bas bio debeo
January 1, 20196 yr 2 hours ago, mraki said: Vidim sad da ide na HBU-uoov Bekstvo iz Danemore, još samo kad bih znao koja je epizoda... Na našem? Ima li ga na servisu ili da skidam?
January 1, 20196 yr Zato sto se desilo, eto DelTora da poludi, Dejne, da popuni "mladalacku" kvotu, neko pustio Stilera sa lanca... Damn it, nema sanse, osam zvezdica...
January 1, 20196 yr On 31.12.2018. at 1:08, mustang said: danas videh u trgovini kevin smitha, bas zdravo izgleda, lepo smrsao. a tri reda dalje na kasi emu roberts bez trunke sminke. dete shecher. Ja na kasi video rastka glumca par puta i zenu dragana jovanovica, toliko o eksajtmentu u zemunskoj idei.
January 1, 20196 yr My Brilliant Friend [HBO] odlicna serija, nesto najbolje sto sam gledao jos od genijalnog Patrick Melrosea.
January 1, 20196 yr 10 hours ago, bosque said: ***** escape at dannemora ***** la peste **** unforgotten ** homecoming Znači valja la peste? Gledao još neko?
January 2, 20196 yr bekstvo iz danemora - odgledala e1, toliko su mi svi neprivlacni da necu moci da nastavim dalje
January 2, 20196 yr poceo peti luther... al' ne ovaj nas, falabobu. obecava nakon prve, a ide, ako se ne varam i veceras i naredna dva dana (ima cetiri epizode). pa ko moze da izdrzi, bolje da je odgleda odjednom (jedan slucaj se resava u celoj sezoni)