January 4, 20196 yr 3 hours ago, Čutura said: counterpart druga sezona jos bolja od prve moja broj 1 u zadnjih minimum 6 meseci! krivo mi sto je jisam otkrila kasnije pa da izbindzujem
January 5, 20196 yr lodge 49 je pravo dobar, mada je vise hangout show, nije za one koji bi da se nesto desava™. malo me cudi da je obnovljeno za drugu sezonu, ali ne bunimo se...
January 5, 20196 yr On 3.1.2019. at 22:07, Čutura said: counterpart druga sezona jos bolja od prve Vrh! Cekam da zavrsi druga pa cu da je zbindzujem kao prvu.
January 5, 20196 yr 8 minutes ago, MiddleClass said: Vrh! Cekam da zavrsi druga pa cu da je zbindzujem kao prvu. bolje je tako, opasno su je zakomplikovali pa se od nedelje do nedelje zaboravi sta se izdesavalo...
January 5, 20196 yr Završio konačno The Fall. Meni ovo odlično, bar prve dve sezone, bez treće je moglo i da prodje, malo je lošija i manje dinamična ali na kraju je ipak zaokružena priča, nisam baš ljubitelj otvorenih krajeva. Dobra atmosfera, lepo napisano, mračno i napeto, Gilian Anderson sjajna tokom cele serije, a nije ni onaj fifty shades guy loš. Edited January 5, 20196 yr by mraki
January 6, 20196 yr On 2.1.2019. at 21:00, Sara said: bekstvo iz danemora - odgledala e1, toliko su mi svi neprivlacni da necu moci da nastavim dalje ekstra je serija ubo ćorava koka toni
January 7, 20196 yr 16 hours ago, ToniAdams said: Oću al prvo moram da završim danski kiling Nego kako.