Jump to content

O serijama

Featured Replies

Vidim sad da ide na HBU-uoov Bekstvo iz Danemore, još samo kad bih znao koja je epizoda...

Edited by mraki

• Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

15 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Infarkt mu je bio poslednja opomena da nesto promeni. Dobro da se opametio..

nisam znala. dobro sto se opametio...pre je bas bio debeo

2 hours ago, mraki said:

Vidim sad da ide na HBU-uoov Bekstvo iz Danemore, još samo kad bih znao koja je epizoda...

Na našem? Ima li ga na servisu ili da skidam?

Da, na našem, ima onda valjda i na HBO GO

Ima, sad proverih, super, taman pred spavanje. 

***** escape at dannemora

***** la peste

**** unforgotten

** homecoming

Zato sto se desilo, eto DelTora da poludi, Dejne, da popuni "mladalacku" kvotu, neko pustio Stilera sa lanca... Damn it, nema sanse, osam zvezdica...

On 31.12.2018. at 1:08, mustang said:

danas videh u trgovini kevin smitha, bas zdravo izgleda, lepo smrsao.  a tri reda dalje na kasi emu roberts bez trunke sminke. dete shecher.

Ja na kasi video rastka glumca par puta i zenu dragana jovanovica, toliko o eksajtmentu u zemunskoj idei. 

Izasla druga sezona False flag jos u novembru, a premijera na fox crime  7.1.

My Brilliant Friend [HBO]

odlicna serija, nesto najbolje sto sam gledao jos od genijalnog Patrick Melrosea.

10 hours ago, bosque said:

***** escape at dannemora

***** la peste

**** unforgotten

** homecoming

Znači valja la peste? Gledao još neko?

bekstvo iz danemora - odgledala e1, toliko su mi svi neprivlacni da necu moci da nastavim dalje

poceo peti luther... al' ne ovaj nas, falabobu.

obecava nakon prve, a ide, ako se ne varam i veceras i naredna dva dana (ima cetiri epizode). pa ko moze da izdrzi, bolje da je odgleda odjednom (jedan slucaj se resava u celoj sezoni)

ABC murders  - dzaba bbc-a, dzaba malkovica ovo je lose  i to bas :unsure:

dobar das boot, doduše trebalo mu je da se zahukta