Durruti Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Kad sam već ovde, iščekući večeračnju epizodu The Deuce, da pitam ima li ikog ko je svojevremeno gledao The Brotherhood https://www.imdb.com/title/tt0457229/?ref_=fn_al_tt_1 Davno još, nakon što sam odgledao Žicu, očajnički sam tražio nešto što bi moglo da mi utali tugu. Ocena je tad bilo čini mi se i manja nego sad, ali sam krenuo da je gledam i odgledao je celu. Bila mi je dobra i baš sam se vezao za nju. Nije remek delo, ali čini mi se da je nekako ostala u senci mnogo lošijih i hajpovanih serija, tim više što su Žica i Sopranosi udarili nove standarde i to je možda uticalo na njen relativno slab rejting. U suštini nije donela ništa revolucionarno, ima čak i elemenate sapunice, jedino što je meni zapalo da niko, ali niko u seriji nije oslikan kao pozitivac, čak ni deca, sem jednog para, ali se i među njima svašta izdešavalo. Ko zna, možda joj se jednom ponovo vratim.
3opge Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 35 minutes ago, Host said: Sledece nedelje poslednja epizoda Djusa u ovoj sezoni. Najava je bas bezobrazan klifhenger, a serija sve sto jedan iskren fetisista feminista moze pozeleti. od ove gluposti moze se uspesno leciti samo ponovnim gledanjem Boogie Nights.
Jeremija Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 (edited) 28 minutes ago, Durruti said: Kad sam već ovde, iščekući večeračnju epizodu The Deuce, da pitam ima li ikog ko je svojevremeno gledao The Brotherhood https://www.imdb.com/title/tt0457229/?ref_=fn_al_tt_1 Davno još, nakon što sam odgledao Žicu, očajnički sam tražio nešto što bi moglo da mi utali tugu. Ocena je tad bilo čini mi se i manja nego sad, ali sam krenuo da je gledam i odgledao je celu. Bila mi je dobra i baš sam se vezao za nju. Nije remek delo, ali čini mi se da je nekako ostala u senci mnogo lošijih i hajpovanih serija, tim više što su Žica i Sopranosi udarili nove standarde i to je možda uticalo na njen relativno slab rejting. U suštini nije donela ništa revolucionarno, ima čak i elemenate sapunice, jedino što je meni zapalo da niko, ali niko u seriji nije oslikan kao pozitivac, čak ni deca, sem jednog para, ali se i među njima svašta izdešavalo. Ko zna, možda joj se jednom ponovo vratim. Kako večerašnju, išla jutros od 3... Što se tiče Deuce-a, iako očigledno nije u pitanju vrhunska serija, dosta je "pitka" za gledanje, a manjak neke ambicioznosti na odnosu na npr. Vinyl je samo plus, jer ima manje izveštačenosti... Bonus spoiler, u večerašnjoj epizodi... Spoiler Armand Assante Edited October 29, 2018 by Jeremija
Durruti Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 4 minutes ago, Jeremija said: Kako večerašnju, išla jutros od 3... 1 znam, bar na ovom našem HBO a spojler ti neću otvarati
3opge Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 42 minutes ago, Jeremija said: Kako večerašnju, išla jutros od 3... Što se tiče Deuce-a, iako očigledno nije u pitanju vrhunska serija, dosta je "pitka" za gledanje, a manjak neke ambicioznosti na odnosu na npr. Vinyl je samo plus, jer ima manje izveštačenosti... Bonus spoiler, u večerašnjoj epizodi... Hide contents Armand Assante Vinyl je remek delo u poredjenju sa deuceom.
Durruti Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 1 hour ago, Jeremija said: Otvori kad se završi... otvorio
adam Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 13 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Jel valjalo čemu, čekam da izađu sve pa da (možda) skidam. Znam da je nepopulano mišljenje, ali meni je The Night Manager bio prilično glupav do kraja. dobra je prva epizoda, gledace se dalje. ima spijunski smek sedamdesetih. potrefili su atmosferu, ritam je malo sporiji, lagano nas uvode u radnju, zasad fino ide. malo su mi neki likovi nategnuti ali tek je pocetak, treba im dati sansu. mosad odlican.
Marvin (Paranoid Android) Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Fino, fino. Inače, ko se seća The Shadow Line i The Honourable Woman, isti režiropisac Hugo Blick je napravio Black Earth Rising, koprodukcija BBC-ja i Netflixa, upravo se završila na BBC-ju. Namerno nisam gledao do sada, ima da skinem i probam.
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Jel shadow line ono kad ima čitava zavjera da bi njih par imalo bolje penzije 30 godina kasnije? [emoji38]Rutinski najgora engleska serija u seriji užasnih
Marvin (Paranoid Android) Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Pa malo ti je reduktivan opis, meni je to dobro vozilo. Za Honourable Woman sam mislio da je rasplet WTF, ali do tada je lepo išlo. Meni je ovo za koplje bolje od izvikanog Line Of Duty.
ducca Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 pocela je nova pandurska serija laganog smeka, the rookie firefly kapetan, castle guy nathan fillon, 2 iz dark matter. preporucujem. Može li da prismrdi Southlandu? Včrs ću probam
mustang Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 39 minutes ago, ducca said: Može li da prismrdi Southlandu? Včrs ću probam nije isti fazon. ovo je polu pustencija nista ne moze southlandu da prismrdi od tih pandurskih
Durruti Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 8 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Inače, ko se seća The Honourable Woman Od te serije sam imao, ispostaviće se, nerealno velika očekivanja. Obična sapunica, puna nekih nelogičnosti i budalaština. Nisu znali đe udaraju. Treš težak
Recommended Posts