October 14, 20186 yr 1 hour ago, Sara said: odnosi se i na Ciru Pa secas li se kakav je to lik bio? Mucitelj i ubica, bez sekunde oklevanja. Mozda stvarno ne znam nista o ljudima ali takav Arkan tesko da menja svoju cud.
October 14, 20186 yr kad je Ciro u pitanju, uvek mi je izgledao kao lik koji misli da nema izbora i deluje onako kako mora kad je priteran uza zid
October 14, 20186 yr Ne, vec deluje kao neko ko je spreman apsolutno na sve da bi se dokopao moci. Nije kao da se ikad dvoumio ili trepnuo kad je bilo koga ubio.
October 14, 20186 yr 1 minute ago, Meazza said: Ne, vec deluje kao neko ko je spreman apsolutno na sve da bi se dokopao moci. Nije kao da se ikad dvoumio ili trepnuo kad je bilo koga ubio. Pa nije se to promenilo ni u trecoj, Spoiler Samo sto u trecoj nije sam toliko rokao, nego navlacio...Kazem kad je ne trepnuvsi slagao ko je ubio sestru , kad je digao onoga u vazduh...Sve vreme se gradi "pitalica" koji mu je krajnji cilj...
October 14, 20186 yr Ne kazem da je u trecoj cvecka, ali: Spoiler Cak i na kraju druge sezone je satro rekao da ne moze vise da ubija. Prvo mi je to smetalo, ali ta promena se itekako vidi u nastavku. U trecoj sezoni rizikuje zivot da spasi prostitutku i na kraju zrtvuje svoj zivot za Gennyja. Meni je zaista tesko ovo da progutam. Na kraju je - sta? - ispao jos kao neki tragicni heroj? Ona scena dok tone u vodu - tu treba da osecamo tugu? Grozno. Prve dve sezone su u potpunosti u duhu sa knjigom Roberta Savijana, koji i danas zivi sa policijskom zastitom, i prikazuje taj svet u svom tom crnilu. Treca sezona je nivo Poslednji krug u Monci. Edited October 14, 20186 yr by Meazza
October 14, 20186 yr Ciro iz trece je realan jer Spoiler Jbg ziveo je u Bugarskoj i to dovoljno dugo da nauci jezik. Promeni to coveka...
October 15, 20186 yr Haunting of Hill House stigao do epizode 3. Za sada odlicna. Posebno za Netflix produkciju.
October 15, 20186 yr 11 hours ago, Host said: Nisu ni prve dve sezone mnogo bolje, al treca je spektakularno stupidna. Snimljena za batice iz blokova i ostale chavse i wannabe italijanske mafijase. Upravo to sam hteo da kazem, ali nisam hteo biti suvise grub.
October 15, 20186 yr Nemate pojma, ne fali ništa trećoj sezoni. Ne znam samo hoste što si gledao treću, pa i drugu ako i prve dve "nisu mnogo bolje" Edited October 15, 20186 yr by Mil@n
October 15, 20186 yr eh da mogu poslati joj suze sve da gledam iz milanovog ugla, zivot bi mi bio dobra zabava.
October 16, 20186 yr On 15.10.2018. at 4:11, Eraserhead said: Haunting of Hill House stigao do epizode 3. Za sada odlicna. Posebno za Netflix produkciju. Čujem da je baš opasno hvale, moram probati...