Sara Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 la casa de papel - odgledala obe sezone, totalna zabava, svidja mi se
bosque Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 (edited) On 3.5.2018. at 0:20, Aleksija said: , ali su energija i izgled susan sarandon takvi da mi nijednog trenutka nije delovalo neprirodno sto u najvecem delu serije ima bar 20 godina manje nego u rl. obozavam ss @casadelpapel gde skidate ? nema u zalivu ali bas uopste ... Edited May 4, 2018 by bosque
Sara Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Ja sam gledala online, a par epizoda sam skinula, čini mi se, sa pirata. Trebalo bi da može da se skine, bar prva sezona sigurno
maheem Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 obozavam ss [emoji106] @casadelpapel gde skidate ? nema u zalivu ali bas uopste ...Ima 2 sezone pod naslovom Money Heist
ToniAdams Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 10 hours ago, marv said: meni ova "zver" na teroru skanadalozno, ko da je uradjeno u mobilnoj aplikaciji koja kombinuje sliku polarnog medveda i gorile, nije da sam ocekivao revenant ali cgi devedesetih je previse meni je cak sam dizajn grdji od ocajnog cgi-a
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 6 hours ago, bosque said: @casadelpapel gde skidate ? nema u zalivu ali bas uopste ... ima. dobio si pp
John Coltrane Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Kakav je Golijat sa BBTortonom?Sent from my iPhone using Tapatalk
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) On 3.5.2018. at 21:37, kud u maglu Simoviću said: završio s01. odlično. one muzičke sekvence su maestralne, tarantinovski citati takođe. nadam se da drugi deo neće razočarati 8.96/10 jako zabavno. dugo stoji kod snoa, al nisam obracala paznju, posto sam spanski u mom nervnom sistemu izaziva dosta nervoze (nesto ko sto slepoj zivani zvuci da je spanski govor retardiranih kepeca ). pogledala juce par epizoda, spanski mi je prihvatljiv, a ostalo zabavno. gluma je odlicna, zaljubila sam se u berlina i najrobiju. tenks. Edited May 5, 2018 by darling
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 hours ago, darling said: gluma je odlicna, zaljubila sam se u berlina i najrobiju. tenks. monika je
Fakundo Sava Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Krenuo sa serijom Mad Men ,sinoć prva epizoda,ne planiram da zbindžujem tako da će ovo biti dugo putovanje Battlestar Galaktica klizi lagano
Sara Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Gledanja S1E1 Black Mirror, epizoda sa svinjom, bila mi je izuzetno mučna, što pretpostavljam i jeste bila namera, da li je i ostatak serije u tom maniru?
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 kako koja epizoda. nisu mucne ko ta, al ima epizoda s tezinom.
Sara Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 vidim da serija jeste kvalitetna, al trenutno nisam u psiho-fizickoj mogućnosti da sebi priredim takav niz ništa, krećem dalje pa kako mi bude
Recommended Posts