Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Odgledao na Fox Crime Ubistva na Jadranu.
Piš živi. Njemci sa hrvatskim imenima i hrvatskoj se događa i svi pričaju nemački.
A uopšte nije loše!

...shiit has hit the fan....

Posted

Dobro si me podsetio da sam gledao prvu sez. Druga mi je za sada neuporedivo bolja

Jeste definitivno, prvoj je trebalo da se ustali, neke prve epizode su mi wtf? dok je druga sezona ozbiljna od starta i ima baš dobro napisanih bisera.
Posted

pogledao sam samo prve dve epizode nove sezone atlante, ono je ozbiljno dobro. koliko je izaslo za sad?

Posted

episodes je super fan. zar nije vec emitovano sve? gledate opet?

Posted

ide peta sezona upravo. nije nemoguce da je repriza, nisam pratio. slabo gledam regularni tv, uglavnom skinem sta mi se gleda pa sam se bas obradovao kad neleteh na njih. skoro zaboravio. moracu da obnovim, zaboravio koliko su zabavni. 

Posted (edited)

da, ja sam odgledala svih 8. to je skrajnuti i potcenjeni sitkom, a odlican je. sve valja, scenario, gluma, likovi. cak i taj met leblank, iako nisam fan frendsa, nisam ni gledala, bili su mi dosadni, u epizodama ga volim, smesan mi je. sad sam se setila one koja se non stop belji i slabo progovara :lol:

Edited by darling
Posted

meni su bas zabavni, mislim da cu se potruditi i ovih dana skinuti sve pa krenuti u krug. ja inace jako volim tamzin. gledao je i na tv-u i u pozoristu, odlicna glumica, jedna od onih koje mogu sve. 

Posted
jedna od onih koje mogu sve. 

Cak i kad samo slusa shipping forecast na radiju ;)

:lol:

Sent from my iPad using Tapatalk
Posted
Just now, jms_uk said:

Cak i kad samo slusa shipping forecast na radiju ;)

:lol:

Sent from my iPad using Tapatalk

segsi shipping forecast. :D

Posted
pogledao sam samo prve dve epizode nove sezone atlante, ono je ozbiljno dobro. koliko je izaslo za sad?

Atlanta s02e06 :hail: 

Šes'
Posted
3 hours ago, adam said:

meni su bas zabavni, mislim da cu se potruditi i ovih dana skinuti sve pa krenuti u krug. ja inace jako volim tamzin. gledao je i na tv-u i u pozoristu, odlicna glumica, jedna od onih koje mogu sve. 

posle episodes sam krenula za njom, pa sam gledala i green wing i friday night dinner. oba volim. u epizodama mi je najvece iznenadjenje kako se razvio kerolin lik. u pocetku mi je bila onako, mozda cak i bzvz, a onda je procvetala, do kraja sam je obozavala. ta glumica je odlicna.  

Posted

A Black Books?

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted

black books je najpoznatija serija, cenim da su to svi gledali. 

a hvala za podsecanje darling, bice zabavno ovih nedelja. moglo bi se obnoviti gradivo posle epizoda. videcemo...