Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Probah i ja te blinderse, odustao posle 1,5 ep a onog sneki pita odustao posle 0,6 

Posted
4 minutes ago, ToniAdams said:

istine i laži

ubice moga oca

bjeline senke

nemanjici 

komsije

+1

Posted
dajte 5 dobrih serija koje se trenutno emituju, ne mogu nista zanimljivo da nadjem.

Boš
Biro ( francuska Legendes de... završena imala 3 sezone mnogo dobra ima titlova)
Billions
Line of Duty
Hinterland
Posted
On 4/5/2018 at 23:01, 3opge said:

"Assassination of Gianni Versace" jebe keve, ako glavni lik ne dobije EMMY za ovu ulogu neka sve tri akademije prdnu u chabar.

13 hours ago, Duci Simonovic said:

Dobar versace, danas sprzio 6

gledam na bbc-ju po jednu nedeljno. svaki put kad odgledam epizodu odlucim da vise necu. i tako od prve epizode do sad. ovaj mali me nevidjeno iritira, atmosfera je toliko bolesna da mi se povraca ali ne vredi - odgledace se ovo do kraja koliko god mucno bilo. 

Posted
42 minutes ago, adam said:

gledam na bbc-ju po jednu nedeljno. svaki put kad odgledam epizodu odlucim da vise necu. i tako od prve epizode do sad. ovaj mali me nevidjeno iritira, atmosfera je toliko bolesna da mi se povraca ali ne vredi - odgledace se ovo do kraja koliko god mucno bilo. 

Kao da sam ja ovo napisao, mada jesam odustao nakon četvrte il pete.

Posted
6 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Kao da sam ja ovo napisao, mada jesam odustao nakon četvrte il pete.

znaci ima nade? super. 

mislim da jos nisam odustao samo zato sto gledam s pauzama. da sam je skinuo pa krenuo redom, nema sanse da bih dogurao dalje od pola trece epizode - ako i toliko. 

Posted
12 hours ago, Weenie Pooh said:

Moja jedina sitničava zamerka za sada je to što Lejn Prajs odlučuje da se skine sa alkohola na suvo, za dve nedelje, najavljuje posadi da će u krizi da ih moli, da bi mogao da se samoubije... to koliko znam niti ide tako brzo i jednostavno, niti alkohol ima dramatične withdrawal simptome. 

Zanimljivija mi je posada i njihova interna sranja. Deluje mi da bi komotno mogao survival horor da se svodi na njihovu izolaciju, bolest, i kanibalizam, bez bearzilla elementa. 

Sto se alkohola tice, nema ni puno izbora. U licnim zalihama je imao nekoliko stotina boca viskija i to je na izmaku (nekad je pio bocu na 2 nedelje, nekad na dan). Ostalo je jos nesto i dzina koji ne podnosi, te rum koji se razblazen deli mornarima (isto je pri kraju). U knjizi kaze da ce se ubiti kad dovrsi poslednju bocu viskija.

Sa ovim drugim se slazem, roman sam tako nekako i doziveo.

Posted

Nova Agata sto je trebalo da ide za novu godinu pa pomerili za prolece /Chuck Bass bio kevinspejsovan iz slicnih razloga/ Ordeal by Innocence , zasad OK, sta znam, ja volim te TV verzije Agate, posebno kad zasnezi napolju.... + ne secam se detaljno price, sto nije bio slucaj sa prethodnim, pa je bas triler.

Koga interesuje pocela 4. sezona Durrella ... sad ga vec malo razvlace ali je za popodnevni cajic i dalje super. Nije losa bila prethodna ep. u Londonu sa sve golisavim Henri Milerom :).

Meni ovo zasad dobro, kratko /20-tak minuta po ep./ ali OK skroz: In the long run /Idris Elba i Bil Bejli :778_heartbeat:/. 

Posted

Zavrsih versacija, nisam znao detalje oko ubistva, secam se jedino da ga neki ludak ubio i to je to. Stvarno tragicno zavrsio covek. Ustvari sve povezane price su tragicne I tuzne. Stvarno bre sta vam ovde moze smetati?

Posted (edited)

genijalna serija i nenadamasni bolesni peder, Darren Criss.

edit

to sto vas je iziritirao samo pokazuje koliko je jak i uverljiv.

Edited by 3opge
Posted

Posle svake epizode Terrora pomislim kako bi zapravo trebala da izgleda zima na severu u GoT. 

Posted

Odgledao petu epozodu Terora. Ima malo odstupanja u nekim stvarima od knjige, ali baš mi se dopada serija. Jedino što bih voleo da nekako pojačaju atmosferu beznadja i izgubljenosti u arktickim bespucima.

Suština serija i jeste u medjuljudskim odnosima posade koja se našla u nenormalnim okolnostima i polako spada ljuštura civilizacije, kako im se situacija pogoršava, a Stvor ih ubija jednog po jednog. 

Posted

gde si nasao 4. i 5. epizodu? zar treca nije poslednja emitovana?

Posted
1 minute ago, ParaPsycho said:

gde si nasao 4. i 5. epizodu? zar treca nije poslednja emitovana?

ima u piratskom zalivu