mustang Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 meni je alter carbon bas lepo legao...neke sam stvari ubrzavala (ortega family) i ne vidim nista lose sa glumom. cak sam bila prijatno iznenadjena da vidim neke koji sada igraju suste suprotnosti od prethodnih serija will yun lee mi je jedan od omiljenijih glumaca u poslednje vreme, uzasno zabavan kao sang min u hawaii 5-O.../glumi dzibera krimosa sacuvaj boze 😁 frizura i zubi priceless 😂 ato essandoh takodje .....mrzela sam ga u blue bloods, zatim igra autisticnog jesha hirurga u chicago med... sestra zloca ima nesto carobno u glasu. sublimarno je covek pamti makar je cuo na sekund. bar ja. inace glas prepoznah i setih se da je bila majka dejzi iliti sky. vodja inhumans.
mustang Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 a da onaj chelavi istwtovirani sto je muchenik bio baba i rus....super je skinuo akcente
darling Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 pocela da gledam keeping faith i zajebala se, posto su isle tek dve epizode. odlicno! napeto, ocu sve i ocu sad odmah, nema. valjda nece izneveriti u preostali 6 epizoda i 6 nedelja
jms_uk Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 pocela da gledam keeping faith i zajebala se, posto su isle tek dve epizode. odlicno! napeto, ocu sve i ocu sad odmah, nema. valjda nece izneveriti u preostali 6 epizoda i 6 nedelja [emoji4] Bas videh danas plakat u podzemnoj i zabelezih da proverim kasnije. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Čutura Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 14 hours ago, darling said: pocela da gledam keeping faith i zajebala se, posto su isle tek dve epizode. odlicno! napeto, ocu sve i ocu sad odmah, nema. valjda nece izneveriti u preostali 6 epizoda i 6 nedelja Quote Eve Myles was born on July 26, 1978 in Ystradgynlais kako su dobra imena velskih sela, uvek se obradujem kad naletim
Arkadija Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 15 hours ago, jms_uk said: Bas videh danas plakat u podzemnoj i zabelezih da proverim kasnije. Sent from my iTelephone using Tapatalk Nisam videla da ima na kioscima. Samo nude nešto iz 2000.
jms_uk Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Ima na BBC iPlayeru. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Arkadija Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 4 minutes ago, jms_uk said: Ima na BBC iPlayeru. Sent from my iTelephone using Tapatalk E, nije nego.
jms_uk Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 https://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b09t0h46/keeping-faith-series-1-episode-3 proguraj kroz neki VPN
Zavrzan Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Shetland krenuo 13. februara,veceras treca epizoda
darling Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 8 hours ago, Čutura said: kako su dobra imena velskih sela, uvek se obradujem kad naletim i ja sam malo istrazivala i nasla da je cela serija snimljena i na velskom i na engleskom s istim glumcima. velska je emitovana jesenas, sad na bbc (ja gledam na aj plejeru) ide engleska. na velskom se zove un bone mercer. a glumica nije znala velski, nego ga je naucila za ulogu
jms_uk Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 9 hours ago, Čutura said: kako su dobra imena velskih sela, uvek se obradujem kad naletim Osim ako ne treba nekad da probas da izgovoris ili spelujes/napises kad ti neko kaze (ja sam 11+ godina sa druga strane granice, pa se cesto srecem sa time).
Malkmus Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Svojevremeno gledao 35 Diwrnod na zabavnom velškom jeziku i svidela mi se. Ako kojim slučajem nekoga interesuje, našao sam je pre par godina na bb njarezu. Spoiler
marv Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 zavrsio drugu sezonu okkupert, ovo slobodno moze u kategoriju sf kupio sam neke epizode druge sezone american crime story misleci da se radi o nastavku price o odjeju kada ono ubistvo versacija, nije lose, kao de je snimljeno devedesetih, i bas su potrefili glumca koji glumi djanija a sestru totalno promasili - penelope cruz. iako mi je uvek bila antipaticna ona je monika beluci za donatelu
Recommended Posts