Patty Lee Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 mozda sam se zeznula, jer ne izvaljujem da l je ovo love ili hate topic za reklame ili je svejedno, ali posto ionako ne mogu da odlucim da l mi je ovo odvratno, smesno ili prosto bizarno, evo... reklama za sladoled:http://www.youtube.com/watch?v=erh2ngRZxs0&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=9QK6bkQuo_w&feature=player_embeddedimam osecaj da sam ovo odgledala sa 5-6 godina, jos bih imala nocne more. i fobiju od jedenja sladoleda.
levi Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ja sam sa 5 god imao noćne more od fiće koji govori kod Branka Kockice, od ovoga bih umro od strave. Neću jesti sladoled sledećih.. 6 meseci
basketas Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Da li ja jedini ne kontam reklamu sa SBB internet, ovu najnoviju u japanskom fazonu?
*edited by mod Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 lediloVala bas. Pogotovu deo kada kaze "I eat little babies..."
Un-juice Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 (edited) Ja sam sa 5 god imao noćne more od fiće koji govori kod Branka Kockice, od ovoga bih umro od strave. Neću jesti sladoled sledećih.. 6 meseciznaci ipak nisam jedini! hvala musline :)a bila je krajem osamdesetih i neka reklama protiv pusenja sa nekim fredi krugerom, osusenim i izoblicenim koji duva dim u kolevku sa detetom, tako nesto. cist horor. nisam gledao tv nekoliko meseci zbog toga. Edited December 7, 2012 by Un-juice
zorglub Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Nije Fredi, nego osoba koja nema uši, oči i još ponešto jer bi tako izgledali da nas je priroda namenila za pušače... Sedi ispred televizora, čini mi se, i pućka...
Un-juice Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Fredi, Niki Lauda, ko god, znam samo da sam imao zesce traume
kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 HRT će od prvog januara sledeće godine ukinuti emitovanje reklama tokom filmova i serija, navodi se na sajtu televizije. Glavni direktor te kuće Goran Radman rekao je na sednici Programskog veća da reklame neće biti emitovane nijednom tokom filmova ili serija, iako zakon dozvoljava jednu "pauzu" za reklame. HRT je takođe najavio raskidanje ugovora sa "AGB Nilsenom", jedinom firmom koja u Hrvatskoj pruža uslugu merenja gledanosti. To znači da HRT-u više neće biti zvanično merena gledanost. Dogodine će ova televizija prodavati reklamni prostor po sekundi, a ne na osnovu gledanosti emisije u okviru koje se emituju reklame.
levi Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Opet DIS Posle Noleta i Tarabica slede Crni Gruja, Slovenac i Boldrik. Nije li to najjadnija kampanja u istoriji advertajzinga. Zelim im da zavrse kao i prethodni nacionalni brend koji se reklamirao podbulom facom Nenada Jezdica
Ryan Franco Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) ima li neko ideju ko je vlasnik disa? i koja agencija im radi reklame? Edited December 14, 2012 by McCabe
stoka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 ima li neko ideju ko je vlasnik disa? i koja agencija im radi reklame?Zoran Tirnanić iz Krnjeva kod Velike Plane je vlasnik ...
DR. KUMALO Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Šta bi sa kafanskom teorijom da iza svega stoji prvi ministar (Dačić Ivica Srbija)?
Ryan Franco Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 ja sam čuo i trač o familiji đoković.bonus: sami smišljaju spotove.
Recommended Posts