Jump to content

Reklame

Featured Replies

Playa-layconsa.jpg
  • 3 weeks later...

Kako je odvratna ona agresivna mekeneriksonovska splačina (reklama za sladoled) u kojoj se pojavljuju Flamingosi. :puke:

Edited by Quizmaster

Kako je odvratna ona agresivna mekeneriksonovska splačina (reklama za sladoled) u kojoj se pojavljuju Flamingosi. :puke:
neopisivo.

Uzas, vidjeh i ja veceras.Izgleda je popularno misljenje da je Amidzic zanimljiv i duhovit :isuse:

vishe hejt na proizvodneki novi venish extra hajdzin!fleke na vashoj odeci su izvor bakterija a one se u domacinstvu brzo razmnozavaju!!!!!omg blich za mozak...omg,omg bakterije su svuda i vrebaju brzo pospite sve izbeljivachem i nekom teshkom hemijom,od koje cete inache pre dobiti neku bolest nego od bakterije sa fleke od paradajiz salate koja je kanula na koshulju!omg!

ne znam jeste li zapazili reklame za Dunav osiguranje ?meni su i ona "Mama, ne brini!!" i ona gde Pater Familia pada od srčke (valjda) na sred porodičnog piknika beskrajno morbidne.

jao da, to je stvarno hevi.

Naravno da se od njih ocekuje najbolje ali stvarno je odradjeno dddobro...Realno treba gledati usporeno...http://www.youtube.com/watch?v=idLG6jh23yE

Edited by veljaGB

• 2 weeks later...