Joe D Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ovih dana me izrazito iritira reklama koja ne znam ni za sta je sa neke tri guske od koje jednu lik zaprosi na kraju. Samo sise doticne me sprecavaju da ne gadjam TV papucom kad krene. Podseca me na .
Eidyia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ...Pa Konzum je Srbije, šta da ti kažem.Inače, EK se već ranije mrgodila zbog takvih slogana i kampanja jer nisu u skladu s pravilima slobode kretanja roba te forsiraju i favoriziraju domaće proizvode na račun ostalih. Vidim da se na to uredno oglušuje i tjera po svom, ne znam na koju foru.OT, mrzim sveprisutnu, suicide trigger, abnormalno iritantnu reklamu za jogurt Bioaktiv (opet Todorić ), koja se valjda emitira 76534987 puta dnevno, srećom kratka je, ali ništa manje "razgaljujuća". Mrzim.
korindjar Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Pink je upravo dao najsmesniju reklamu. Ovo mora da je neko iz web-a dobio naredbu da mora na sajtu da stoji da su najbolji... nekako.do 55. godina. Neverovatno
Un-juice Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 klinja koji hoce da kaki kod Kace... zapeo pa to ti je... majka nema razumevanja pa se mali prkosno ote `e idem da kakim kod Kace!!` jedino mi je promaklo sta je toliko zanimljivo u Kacinoj klonji...
morgana Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 klinja koji hoce da kaki kod Kace... zapeo pa to ti je... majka nema razumevanja pa se mali prkosno ote `e idem da kakim kod Kace!!` jedino mi je promaklo sta je toliko zanimljivo u Kacinoj klonji...upravo sam otvorila topik da bih ovo napisalatu reklamu treba zabraniti, ogavna je
gospa buba Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 klinja koji hoce da kaki kod Kace... zapeo pa to ti je... majka nema razumevanja pa se mali prkosno ote `e idem da kakim kod Kace!!` jedino mi je promaklo sta je toliko zanimljivo u Kacinoj klonji...ja sam chula da ide da kaki kod damira. ko je sad kaca
Un-juice Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ja sam chula da ide da kaki kod damira. ko je sad kaca kaca je verovatno srbijanska verzija damira
Recommended Posts