October 28, 20231 yr Bokke !!! Bokke !!! Preznojih se ceo .. Hvala na čestitkama, drago mi da sam omašio prognozu !
October 28, 20231 yr Ali kakav potez Džesi Krila da vrati Ol Bleksima osvojenu loptu Pobeda na kraju bez skrama i bez auta...mnogo je onaj crveni bio bitan, Ol Bleksi su sjebali svoj momentum u onoj igri 14 na 14 posle eseja kad im je ispadala čista lopta par puta ..
October 29, 20231 yr I 22 minutes ago, booyaka said: Nadao sam se da ću ovde pročitati nešto više o Noletu i Riti Oro Imas na cetnik sa reketom, nesto malo
January 28Jan 28 2025 Six Nations Championship Pokusao sam da nadjem karte za utakmicu Irska-Engleska u Dablinu 1. februara ali ostace bez mene ovaj put Irska je uzela dve put za redom Kup 6 Nacija(2023, 2024) i ako uzme ove godine bice to rekord i festa. Will Ireland author a first Six Nations three-peat? No side has ever won three outright titles in succession - shared crowns were still a feature of what was then the Five Nations as recently as 1988 - but, with what figure to be their two toughest games in Dublin, Ireland have been widely touted to be the favourites once again. https://www.bbc.com/sport/rugby-union/articles/c8ed4g484p3o Ragbi se u Irskoj stvarno voli, uz galske sportove(neki drugi put o tome), Svuda su travnati tereni za ragbi i fudbal, kao npr. A ja cu ovaj put gledati ovako nekako i naravno Edited January 28Jan 28 by Emerald
January 30Jan 30 @Emerald nema karata odavno. Sve ide preko lokalnih klubova na obe strane ostrva, jedino ako znaš nekoga iz kluba ko neće da ide, a dobio je kartu na trebovanje. Ili nekog od sponzora da navataš. To je godinu dana unapred rasprodato, naročito kada je meč sa englezima u pitanju.