Аврам Гојић Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Otkud znam koji tačno, znam da ima neko pravilo šta je minimum na javnom mestu. Ili misliš da kad bi ljudi poskidali gaće u Srbiji po ulicama to bila samo njihova lična stvar? Nisu poskidali gace nego majice, hajde da se zadrzimo u svetu nominalnog. Mene zanima koji je to clan i kog zakona, posto dosta decidno pozivas na njegovu primenu. Edited May 30, 2015 by Грешни Василије
Ryan Franco Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Pa to možda ne bi bila loša ideja. Zabranio bih eventualno po GSPu usled objektivinih razloga.
Caligula Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Матуранти певају Дражи генералу а не социјалистичку интернационалу - браво генерацијо 2015! Србија има будућност. То није eU - већ јака Србија са оваквом омладином, са вером у Бога а не вером у "будућност у коју верујемо" и остале eU мантре. krivo mi je sto je Toni nestao sa topika :( evo malo gace Edited May 30, 2015 by Caligula
Прслин Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Браво, децо. То су прави Срби, а не као ја што сам неотишао на матурско због концерта Ник Кејва у скцу. :(
SNARC Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Jebote..ne mogu da verujem oko cega se vi raspravljate na ovoliko strana. Ili ste isuvise dokoni ili se bas mrzite medjusobno kad ovoliko volje imate.
aram Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Pa to možda ne bi bila loša ideja. Zabranio bih eventualno po GSPu usled objektivinih razloga. pa u vozilima gsp-a i jeste zabranjeno
Аврам Гојић Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 mladi ljudi se prskaju u fontani. prizor neizrecivog uzasa.
Caligula Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Moram da primetim da po provinciji ima mnogo manje seljane. Mada ko zna sta nocu rade. Edited May 30, 2015 by Caligula
Аврам Гојић Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Moram da primetim da po provinciji ima mnogo manje seljane. Divan prizor, kao iz filmova Zdravka Sotre o staaaaaroj gradjanskoj Srbiji kad se znao neki red
Caligula Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 mladi ljudi se prskaju u fontani. prizor neizrecivog uzasa. Skroluj na video
SNARC Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Moram da primetim da po provinciji ima mnogo manje seljane. Mada ko zna sta nocu rade. Konduktor orkestra - Steva Koprofagov
Aleksandar88 Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Lol, pa ovo je maturantski ples, odrzava se manje vise u svakom gradu, kao i pijanka, saranje flomasterima i pevanje Cica Drazi, koje je verovatno bilo koji dan ranije. Edited May 30, 2015 by Aleksandar88
Caligula Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Divan prizor, kao iz filmova Zdravka Sotre o staaaaaroj gradjanskoj Srbiji kad se znao neki red Manje seljane znaci bas to: manje seljane. Ne skroz bez seljane, nego nesto manje.
Аврам Гојић Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Skroluj na video Izvini Kauboje ali Draza je rehabilitovan covek, cist pred zakonom, tako kazu zakoni Republike Srbije, a mnogi forumasi ovde su pozdravili rehabilitaciju. Rehabilitaciju su pozdravili i celnici pokreta DJB, koji na ovom forumu uziva valjda 50 posto podrske. A mi smo jos i relativno liberalno i savremeno mrezno cvoriste, ili bar sebe volimo tako da gledamo. Ocekujes da klinci u takvom drustvu pevaju "Bandiera Rossa"? Edited May 30, 2015 by Грешни Василије
Recommended Posts