ToniAdams Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 vi ste samo ljubomorni na to kako miralem dobro izgleda na onoj fotki :D uzni jaci cviker. ili mikroskop, jos bolje.
Miralem Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 toni ce popodne kod frizera da mu kaze da ga napravi da bude ko ja.
belch Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) pa mislim, šta ima veze i ako si gej (ivy se ne računa), to ne znači da ne izgledaš dobro Edited May 1, 2015 by belch
Milogled Bluff Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ja se nosam mislju da upisem skolu hodanja. I da unajmim licnog hodackog trenera, da mi prepise kad, koliko i gde da hodam, a ja samo da se toga slepo pridrzavam i ushiceno prepricavam na inter netu.
belch Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 bravo! dobro je što si odlučio i to da naučiš na sledećem koraku te uče i da pričaš u isto vreme.
ToniAdams Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ja se nosam mislju da upisem skolu hodanja. I da unajmim licnog hodackog trenera, da mi prepise kad, koliko i gde da hodam, a ja samo da se toga slepo pridrzavam i ushiceno prepricavam na inter netu. ti bi trebo prvo upisati predskolsko.
ToniAdams Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 istrcala 10 km :0.6: +1 u zivotu, mozda. sve skupa :(
Recommended Posts