Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

pogrešan topic

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Istrcao danas 5.54km za 28 minuta i nesto sitno preko. Hteo oko 9, toliko ima od moje zgrade kejom oko mostova, ali sam odustao na 5 i po jer sam trcao po suncu a nisam poneo flasicu i smorio se. Prosecno 5min po kilometru mi je inace ok ali distancom nisam zadovoljan, sledeci put trcim rano ujutru.

• 2 weeks later...
Posted

Imam jedno pitanje, ne znam baš ni da li ima smisla. Šta je manje opterećujuće za kolena, da trčim duže a sporije, ili kraće a bržim tempom?

Posted

pa po svakoj logici ovo drugo.

Posted

Kilometri i elevation najviše utiču, plus to što si žena, pa imaš šire kukove i nepovoljniju mehaniku trčanja. Inače, došao sam samo da prokomentarišem kako je savski kej do džadža romantičan™ za noćno trčanje ovako pod merama štednje, samo još fale headless horsmen, Tim Burton i akcija, kreni...

• 2 weeks later...
Posted

Jel moze noga da malcice strada ako se promene patike za trcanje i onda od prvog dana udarnicki? Do sad sam imao obicne patike, ali ocu nesto adekvatnije da kupim, malo mi se osladilo trcanje (volim kad rokne onaj endorfin ili sta li je posle 15ak minuta).

Posted

ne bi trebalo, ako iz obicnih prelazis na namenske.

ali, bolje na pocetku par kracih duzina da se "razgaze" i da ne bi zaradio zuljeve.

Posted

Dobro, znaci imalo je smisla biti oprezan :) Hvala.

• 1 month later...
Posted

koju aplikaciju koristite, meni rutastic poceo da objavljuje kako mi je gps slab (shto?) i da mozda nece meriti najpreciznije i primetim da mi krade metere, na 3km vise od 100m

bash demotivishuce

Posted

koju aplikaciju koristite, meni rutastic poceo da objavljuje kako mi je gps slab (shto?) i da mozda nece meriti najpreciznije i primetim da mi krade metere, na 3km vise od 100m

bash demotivishuce

Ja sam koristio Nike+, ali sam srecom brzo odustao. Svako ko zeli malo ozbiljnije da trci treba ovo (ili nesto slicno) da nabavi:

rcx53.jpg

Mnogo je udobnije nego tegliti telefon sa sobom. Vec dve godine trcim sa prethodnikom ovog gore modela (rcx3) i prezadovoljan sam.

Posted

verujem, ali 300evra 

nije teret telefon ama nikakav kad se stavi u onu futrolu i zakaci oko nadlaktice. ujedno je i plejer

Posted

Ja probao mnogo tih programcica za Android i najpouzdaniji mi je RunKeeper. Imas i MapMyRun, isto jako dobar. Za ovo gore bih dao 300 dolara eventualno da sam neki profi trkac, ovako ni u ludilu :D