kud u maglu Simoviću Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 (edited) pogrešan topic Edited May 10, 2014 by kud u maglu Simoviću
Zli Gli Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Istrcao danas 5.54km za 28 minuta i nesto sitno preko. Hteo oko 9, toliko ima od moje zgrade kejom oko mostova, ali sam odustao na 5 i po jer sam trcao po suncu a nisam poneo flasicu i smorio se. Prosecno 5min po kilometru mi je inace ok ali distancom nisam zadovoljan, sledeci put trcim rano ujutru.
sailorman Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Imam jedno pitanje, ne znam baš ni da li ima smisla. Šta je manje opterećujuće za kolena, da trčim duže a sporije, ili kraće a bržim tempom?
Töölönlahti Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Kilometri i elevation najviše utiču, plus to što si žena, pa imaš šire kukove i nepovoljniju mehaniku trčanja. Inače, došao sam samo da prokomentarišem kako je savski kej do džadža romantičan za noćno trčanje ovako pod merama štednje, samo još fale headless horsmen, Tim Burton i akcija, kreni...
Kampokei Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Jel moze noga da malcice strada ako se promene patike za trcanje i onda od prvog dana udarnicki? Do sad sam imao obicne patike, ali ocu nesto adekvatnije da kupim, malo mi se osladilo trcanje (volim kad rokne onaj endorfin ili sta li je posle 15ak minuta).
Takeshi Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 ne bi trebalo, ako iz obicnih prelazis na namenske. ali, bolje na pocetku par kracih duzina da se "razgaze" i da ne bi zaradio zuljeve.
InvisibleLight Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 koju aplikaciju koristite, meni rutastic poceo da objavljuje kako mi je gps slab (shto?) i da mozda nece meriti najpreciznije i primetim da mi krade metere, na 3km vise od 100m bash demotivishuce
burekdzija Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 koju aplikaciju koristite, meni rutastic poceo da objavljuje kako mi je gps slab (shto?) i da mozda nece meriti najpreciznije i primetim da mi krade metere, na 3km vise od 100m bash demotivishuce Ja sam koristio Nike+, ali sam srecom brzo odustao. Svako ko zeli malo ozbiljnije da trci treba ovo (ili nesto slicno) da nabavi: Mnogo je udobnije nego tegliti telefon sa sobom. Vec dve godine trcim sa prethodnikom ovog gore modela (rcx3) i prezadovoljan sam.
InvisibleLight Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 verujem, ali 300evra nije teret telefon ama nikakav kad se stavi u onu futrolu i zakaci oko nadlaktice. ujedno je i plejer
Zli Gli Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ja probao mnogo tih programcica za Android i najpouzdaniji mi je RunKeeper. Imas i MapMyRun, isto jako dobar. Za ovo gore bih dao 300 dolara eventualno da sam neki profi trkac, ovako ni u ludilu :D
Recommended Posts