Tolaa Posted June 16 Posted June 16 Ja godinama već trčim u Pegasusu, ali jesenas naletela na Brooks Glycerine i Ghost na popustu, baš mi lepo sele na stopalo obe, pa uzela i njih. Probala i neke modele Hoka i Saucony, ali ni u jednima mi osećaj nije bio dobar. Sad rotiram, Ghost kad je kiša i mokro jer su goretex, a Pegasus i Glycerine kad je suvo. Meni nisu bile drastično drugačije od Pegasusa. 1
johan nagel Posted June 16 Posted June 16 Ghost 14 сам буквално пробао у радњи десет корака тако да није баш неки узорак али утисак ми је био да је ђон доста другачији (онако тврђи на прву) плус ми делују више за људе са нешто ширим стопалом за разлику од pegasusa. Али све је то субјективно и ствар навике капирам. Ништа пробаћу cumulus, hoka i ghost опет па шта ми највише легне.
smorenko Posted June 16 Posted June 16 Kad se vec prica o patikama, pitanje za @Djuro i ostale. Zbog visine (172) i tezine (86) mi vise odgovaraju neke da kazem tvrdje patike. Tako sam posle Pegasusa, presao na Nike Structure 24, i sad koristim UA Infinite 5. Vidim da Djura nema bas visoko misljenje o UA. Da li da se vratim na Structure ili ima neko neki drugi predlog?
Djuro Posted June 16 Posted June 16 @smorenko Structure je ok. mozes probati i brooks adrenaline ili saucony guide. under armour je stvarno los. ne znam kakva su tvoja iskustva? napisi par reci.
smorenko Posted June 16 Posted June 16 Hvala. Meni je ovo vec treci par UA. Odgovaraju mi zato sto su sire patike, a ja nosim mali broj 42, i sire stopalo. Plus im je djon cvrsci pa me pete manje bole, bar u odnosu na pegasus. A opet sve zbog tezine. Ja mesam tartan i beton. Structure su bolje za pete, tako da ce sledeci par za koji mesec biti opet structure ili neki od ova dva koje si predlozio. Ponadao sam se da ce UA Infinite 5 biti malo bolje bar sam takav utisak stekao iz nekih rivjuova a nasao sam ih na nekom dobrom snizenju, pa reko da probam.
Strahan Posted July 24 Posted July 24 kako idu treninzi po ovoj vrucini ? koliko je bilo vruce pomerio sam trcanje za ujutru a bajk popodne... sad se polako vracam u normalu
Hele Posted July 24 Posted July 24 Po onih 35-45 stepeni nikako. Po ovih 25-32, lagano. Problem je smrdljivi Beograd gde je i gore uvece, meni lakse u 2 popodne nego u 9 uvece. One price o neizlaganju suncu od ne znam 11 do 5... su gluposti, bar sto se tice zivota, trcanja... Lakse mi je kad me sunce pici direktno u glavu u 2 popodne nego kad onaj asfalt i sve krene da isijava uvece. Jednom u 18,19h sam bas imao najgore trcanje ikada, a jos sam cekao ceo dan kao tih 6,7 popodne da bi kao pala temperatura. Naravno, u normalnijim gradovima, manjim sredinama, selima... je drugacije.
Djuro Posted July 24 Posted July 24 Onaj koga ceka takmicenje po vrucini, taj ne moze da bira.. sto vise pakla, to bolje. 1
Djuro Posted July 27 Posted July 27 Ironman za 2 nedelje, pa ti vidi.. ako bude ispod 34 stepena, sutiracu se u guzicu od srece. 1 1
Hele Posted July 27 Posted July 27 Ja imam stav prema vama ko sto prosecna baba ima prema meni kad me vidi na ulici da trcim - Ko te juri? 🤣
Strahan Posted July 27 Posted July 27 5 hours ago, Djuro said: Ironman za 2 nedelje, pa ti vidi.. ako bude ispod 34 stepena, sutiracu se u guzicu od srece. ao ao ao idemooo 1
Hele Posted July 27 Posted July 27 Moze savet oko tusiranja posle trcanja po visokim temperaturama? Kada dodjete bas onako upaljeni posle trcanja na suncu, koliko cekate da se istusirate i kakvom se vodom tusirate?
Strahan Posted July 27 Posted July 27 dok dodjem do kuce nakon trcanje treba mi 5-10', mozda sacekam jos toliko dok se sredim i onda se tusiram. u poslednje vreme krenem sa mlakom a zavrsim sa prohladnom,da tako kazem, vodom.. mozda malo izmasiram misice hladnom, ne uvek i to je to
Recommended Posts