Marvin (Paranoid Android) Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Pao PB na 5km 21:39, skinuo čak 25 sekundi! Od novembra radim režim 80/20, bogami, lepo je videti rezultate
Djuro Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 80% treninga u nizim HR zonama = sporo 20% u visim, intervali/fartlek/tempo
Zli Gli Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Brao Marvine, to je sasvim dobar rezultat na 5km za nas obicne smrtnike. Ja mislim da sam trenutno tu negde oko tvog starog rekorda ali bas cu probati da istrcim ovih dana ispod 22 minuta, iako kasnije verovatno necu moci da hodam tri dana...
Marvin (Paranoid Android) Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Gli, lagano bre, ne treba da trčiš te ubitačne sekcije toliko nepripremljen. Tola, evo ovo što Đuro reko - to je dosta revolucionaran smer u kome je krenulo treniranje i trčanje u poslednjih 6-7 (valjda) godina. Ukratko, koncentrisanje na distancu, građenje kilometražne baze, i teorija da je četiri petine treninga treba da se odvija u zoni gde je HR između 72% i 77%. Benefiti su mnogostruki, ojačavanje mišića u nogama, neverovatno smanjenje malih i većih povreda, i optimalno građenje aerobne forme. Najveći skok u rezultatima nije mogućnost trčanja velike brzine, već mogućnost održavanja dobrih i jačih brzina preko većih distanci. Ova knjiga je jako dobra ako uspete da nađete negde ebook.
Timmy Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Srecno Tola. Zvarsices trku sigutno. A ako i ne zavrsis zbog vrucine, nije problem, zavrsices sledecu Djuro, care, hocu i ja da trcim maratone pa da i meni dajes tako dobre savete
Djuro Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 6 hours ago, Timmy said: Djuro, care, hocu i ja da trcim maratone tako je bre! upravo si napravio prvi ali najtezi korak - doneo si odluku. sve ostalo ce biti lako.
Timmy Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Ma salim se, ja sam zbog kicme ogranicen na 10tak km. Pogotovu mi ne bi prijalo po tvrdom toliko. Trim staza i to je to.
Aleksandar88 Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 U subotu ujutru od 05:00 pa narednih 20ak sati cu pokusati da "istrcim" ovo cudoviste.
Timmy Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Auu... Neka je sa srecom i svaka cast sta god da uradis
Tolaa Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 A ja se nasla da kukam! Srecno, Aleksandre! Inace, uspela sam i da dobijem mens 5 dana ranije od predvidjenog, tako da ce bas biti veselo sutra. Znoj, suze i krv!
darling Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 a jbte, jos ti samo fali da dobijes na eurodzekpotu, pa da ne mozes da trcis od uzbudjenja
Timmy Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Izvinjavam se sto ulazim gde nemam pravo, al npr. atletičarke uvek tempiraju datume kako bi izbegle probleme na takmicenjima...
Tolaa Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 14 minutes ago, darling said: a jbte, jos ti samo fali da dobijes na eurodzekpotu, pa da ne mozes da trcis od uzbudjenja To, daj brojeve! Timmy, meni se ne cackaju bas hormoni zbog jedne trke, nisam atleticarka. Da bi se odlozilo, moraju da se uzimaju tablete bar nekoliko dana ranije, a ja em nisam ocekivala, em mislim da se ne bih zezala sa necim sto nisam ranije isprobala, kad su uslovi ionako vec dosta teski.
Recommended Posts