Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

Posted

Svaka cast matori, to se zove pobeda nad sobom. Strasno postignuce!

Posted

Uh. Bravo. I na ovom opisu, sa uzivanjem sam procitao.

Posted

Bravo, cestitam!

Posted

Oznojio sam se i noge su me zabolele samo dok sam čitao. Alal vera :Hail:

Posted

jbte jbte jbte, 57 planinskih km. 

Posted

Svaka čast Aleksandre :)

jbte jbte jbte, 57 planinskih km. 

Na jednom planinarenju u Poljskoj (sljuštili nekih 60ak km za tri dana, tako nešto) bio sam nama čovek koji trči one ultra trail maratone, ako se dobro sećam idu i do 130ak km, do sto su mu zajebancija kao i ta akcija u Poljskoj gde je došao na kako reče "relax aktivni odmor" :) Ali on je baš dobar, vidim uvek prvi drugi gde god da ode...

Zapanjujuće stvari, blago rečeno... Ono što bi me najviše brinulo (kondicija na stranu) je trčanje po neravnom terenu i izvrtanje zglobova, od silnog sporta sam izvrtao svaki barem 50 puta.  

Posted

a ja sam mislio da sam ja faca sto sam otisao do kanjize bicklom (doduse zenskom) ;d

Posted

a ja sam mislio da sam ja faca sto sam otisao do kanjize bicklom (doduse zenskom) ;d

jesi faca, ako si iz Leskovca krenuo.

• 3 weeks later...
Posted

U kojim patikama trcite duge distance i koliko im je "vreme poluraspada" u kilometrima?

Nikad veca ponuda patika za trcanje i to sa dobrim popustima,probao Pegasus 33 (8k),Supernova Glide 8 (9k),Nimbus 18 (11k),Dynaflyte (11k) i ne mogu da se odlucim :)

Istrcao 3 oficijalna polumaratona za mesec ipo dana(jedan polumaraton sedmicno racunajuci i treninge),jos ovaj nocni u Novom Sadu pa nakon krace pauze krecem pripremu za neki od jesenjih maratona.