Sandradjer Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 (edited) Potopicu je sutra u vodu. Ovo mi se sasusi nacisto Edited March 13, 2023 by Sandradjer
oyashirazu Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 34 minutes ago, Sandradjer said: Nemam zapadnu stranu, samo sever i jug. Gde da je stavim? I na koliko dana zalivas? Radije na jug jer duže bude svetla. Ali one ne vole mnogo jaku svetlost, pa leti popodne spustim roletne do pola jer nemam zavese. Zalivam kao i ostali što su napisali. Ako mnogo zalivaš, listovi krenu da propadaju. 1
oyashirazu Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 7 minutes ago, Sandradjer said: Potopicu je sutra u vodu. Ovo mi se sasusi nacisto Često se dešava kad promeni sredinu zbog temperature da otpadnu cvetovi. Pusti ih i ništa ne brini. One mogu mesecima da budu u mirovanju nakon cvetanja, i da te kasnije oduševe. Ja povremeno dodajem prihranu, neku roze. 1
kipo Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Supruga kaze jednom sedmicno zaliva, ne podnosi direktno svjetlo i voli vlazno okruzenje. Cvjeta kod nas cesto. 1
Sandradjer Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Spasavam ovu biljku, usvojila sam je, presadila. Rece mi komsinica da voli tminu i da se zaliva 1 mesecno? Ne znam koja je vrsta, amater sam, mislim da je cesta 1
Patty Lee Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 To je zamija, ne voli puno vode. Za svetlo ne znam, moja super napreduje od kada je bliže prozoru. Pre toga se sigurno dve godine mučila na polici a sada džiglja na sve strane. Koren bi trebao da izgleda kao loptica, i mislim da voli kad joj je saksija tesna. Ja sam uspela jednom da je razmnožim (trenutno pokušavam da ponovim taj veliki uspeh) preko lista i sad imam bebu zamiju. Vidiš dole levo, es un bebe! 4 1
Sandradjer Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Stavila sam ovu moju u preveliku sakciju? Divno ti je cvece. Beba je . Da li na tvojoj slici vidim ovog 1 1
Patty Lee Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Jes, to je pahira, uzela sam je u Lidlu kad je bila malena, stajala je na prozoru ali raste kao nenormalna pa sam morala nekoliko puta da je stavljam u veću saksiju, mislim da će se pretvoriti u drvo. 1
Sara Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 On 13. 3. 2023. at 20:20, Sandradjer said: Potopicu je sutra u vodu. Ovo mi se sasusi nacisto Jel se oporavila?
Sandradjer Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Moram i ja ovu moju da pretvaram u vece drvio, samo ne znam kako. Za sada neka je ovako
Sandradjer Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 8 minutes ago, Sara said: Jel se oporavila? Jok, listovi su joj lepi i zeleni, cvetova nema
Patty Lee Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 @Sandradjer Evo podigla sam je na sto, raste kao kreten 2
Sara Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 7 minutes ago, Sandradjer said: Jok, listovi su joj lepi i zeleni, cvetova nema Isti slucaj kod moje bratanice, ima 4orhideje, lepih masnih zelenih listova, ne cveta nijedna. Sad planiramo mali experiment, uzecu 1privremeno, da vidimo da li ce promena mesta pokrenuti cvetanje.
Recommended Posts