katamaran Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Ne znam za bonsai al znam da bendzamin moje majke redovno zimi pogubi lisce pa na prolece dobije nove.
gospa buba Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 da, bendzamin luduje uglavnom po zimi. mau ja imam bash takav i nije mi bacao lishce, ali je potpuno bedan i nenapredan. sad sam ga i shishala pred zimu. dodushe ja ga nalivam mrzim te fikuse generalno.
MayDay Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Počeću da ga nalivam. Je l se bonsai nekad presadjuje u veće saksije?
gospa buba Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Počeću da ga nalivam. Je l se bonsai nekad presadjuje u veće saksije? ej! ne znam da li treba da ga nalivash!
gospa buba Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 ne znam uopshte kako da se vladash, meni fikusi idu ochajno. ove godine uzimam kivi za verandu
ivy Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 ja volim fikuse bas zbog izdrzljivosti tj. kad krene ne staje i zbog raznovrsnosti vrsta i oblika samo kome je palo na pamet da od mucenog bennjamina pravi bonsai taj je extra dokon u svom zivotu..besmisao kao takav.
gospa buba Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 meni svejedno, meni bonsai raste 2 cm nedeljno, kad reshim
MayDay Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Ja ništa ružnije nisam videla od ovog mog malog olindranog drveta.
atajlo Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Ja ništa ružnije nisam videla od ovog mog malog olindranog drveta. Daj, ne zezaj, pusti patuljka da se sumoše. Biće on, vrlo brzo, 1 Bendži-car, pazi šta ti kažem. Mada, i ovakav, meni je presladak.
katamaran Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Avokado raste ko sumanut. Jel ima sanse da to nekad rodi u zatocenistvu? Od proleca do jeseni ce biti napolju.
gospa buba Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Avokado raste ko sumanut. Jel ima sanse da to nekad rodi u zatocenistvu? Od proleca do jeseni ce biti napolju. ne znam, moj je visok metar ipo, al samo kao pritka sa par listova na vrhu. ne znam shta mu treba da rodi, mada ja nisam ni zainteresovana, realno bih volela neko lishce <_<
katamaran Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Moj ima dosta listova al se nesto naherio. Pretpostavljam da juri svetlo a drzim ga jako visoko. Sto se plodova tice avokado mi se ovako nista ne svidja osim za gvakamole al bi mi bilo mnogo zanimljivo da rodi. Imam i limetu staru nekih 18 meseci pa se i njenim plodovima nadam jednog dana. Videcu da ih uslikam sutra.
MayDay Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Daj, ne zezaj, pusti patuljka da se sumoše. Biće on, vrlo brzo, 1 Bendži-car, pazi šta ti kažem. Mada, i ovakav, meni je presladak. Hvala na podršci. :-) Tako ćete mi na forumu i dete jednog dana odgajati.
gospa buba Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Hvala na podršci. :-) Tako ćete mi na forumu i dete jednog dana odgajati. pa nece biti prvo dete te interesantne sudbine
Recommended Posts