Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted (edited)

Videh negde 5000$, ali nisam siguran o kom modelu se radi, pretpostavljam o najslabijem (Xeon - 8 jezgara, ...)

Edited by Aion
Posted (edited)

Verujem, ako se nabudzi na maximum [18-core, 128GB RAM, 4TB SSD i dr.], da ce lako preci 5 cifara cenu.

Edited by jms_uk
Posted

budući da je novi nabudženi macbook pro koštao preko 3500 evara, ovaj će ići preko 6000

Posted

Novi 4K 21" iMac moze da se nabudzi na £3k i 27-ica na £5k.

Posted

Verujem, ako se nabudzi na maximum [18-core, 128GB RAM, 4TB SSD i dr.], da ce lako preci 5 cifara cenu.

Samo 4GB SSD ima da kosta par hiljada...naravno zavisi kog SSDa, ali ako furaju najbrze (NVMe), kostace boga i oca

• 2 months later...
Posted

"Apgrejdovao" sam prvi Unibody Macbook Pro iz 2008 na MBP iz 2013/14.

Uz sve pogodnosti i novitete [i nove OS], hoce li da mi fali jos nesto osim ovih stvari: firewire, IR daljinski, Superdrive, [lako] zamenjiva baterija?

:D

• 1 month later...
Posted

Evo izašao High Sierra pre koji minut. Ima neki mudonja? Ja se razmišljam da ga odma tresnem na Air, pa ko živ ko ne.

Posted

evo ja ga upravo skidam. kad je džabe i sirće je slatko. o posledicama ću razmišljati kasnije
:ss1:

isto air, 2015, 1.6 i5

Posted

Pa ono, radi sve za sad, osim što je instalacija potrajala neuobičajeno dugo, da l zbog novog fajl sistema.

Opet nas plaše neautorizovanim aplikacijama, neviđena sigurnosna rupa u novom OS, kažu :fantom:

Na jednom sajtu kažu da je dosta pojeban rad sa non engliš lokalizacijama, al to ne znam i ne zanima me.

Posted

sad. kad izađe zakrpa, onda. ova sierra mi jako dobro radi, sad kad su je zakrpili, da je ne bih menjao za nešto nepoznato.

Posted (edited)

A to, da. Meni je Sierra kašljuckala sa Finderom ponekad do prvih par apdejtova, klasično. Mada su i ona i El Capitan realno odlični na kraju.

Nego sad me uhvatio neki vrbopuc, inače bih i ja čekao. Primarno radno okruženje mi je na Mac Prou, tako da ovde mogu i da se zajebavam malo.

Edited by ljakse
Posted

uvek i mene uhvati da moram da imam poslednju zakrpu, da nemam crveni broj na app storeu, ali zajebi ovaj put. novi fajl sistem mi deluje zastrašujuće.

Posted

Mislim da za novi OS update ne stoji crveni broj :) to se suptilno reklamira banerčinom kad uđeš na app store.