Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Odnela sam u Macolu. Ne bih da rizikujem sa kućnom režijom, mada verovatno ima onih koji to znaju da rade.

Posted

Samo da podsetim one malo hrabrije da se sve hardverske intervencije mogu odraditi uz odgovarajuci alat i ifixitifixit je Biblija, sve operacije su opisane do u detalj, sa sve odgovarajucim slikama ovog kvaliteta :post-598-0-32715100-1345618677_thumb.jpg

Posted

Jedan stari iMac G5 na posluNormal mode:2j4byp1.pngA onda malo 'poludi' :23w0h94.png

Posted (edited)

sa novim OS se pojavili problemi sa internet konekcijom kada radim preko chrome ili safari. ako mi podje za tastaturom da otvorim gmail, dugmici delet/archive i ostali se ne vide, konekcija je losaskype i torrent rade kao premozda je problem u nekim protokolima, nista mi nije jasno, ne znam ni kako da opisem problem kako bi nasao info po mac forumima.uauHl.png

Edited by banecare1
Posted
Javi kolko je kostalo
15.000 sa čišćenjem i hardom od 500 giga. Sam hard je oko 9.500, čini mi se.
Posted

Uz kompletno čišćenje računara - mislim da je bilo oko 5.500, tako nešto.

Posted

Ovlasceni Apple servisi imaju malo jace cene, ali sam ocekivao i vise.Jesu li instalirali i OS?

Posted

Hteli, za neku sumanutu sumu para tipa par hiljada, zaboravih :). Možda oko 3. Doduše, oni su u tu cenu verovatno računali i sam OS, tj. DVD (USB) koji bih verovatno dobila.

Posted
sa novim OS se pojavili problemi sa internet konekcijom kada radim preko chrome ili safari. ako mi podje za tastaturom da otvorim gmail, dugmici delet/archive i ostali se ne vide, konekcija je losaskype i torrent rade kao premozda je problem u nekim protokolima, nista mi nije jasno, ne znam ni kako da opisem problem kako bi nasao info po mac forumima.uauHl.png
ako nekome zatreba nize kako je resen problem. pomogli online iz vpn customer support-a:Try doing the following to see if the problem gets resolved:Please follow the instructions here: https://www.expressv..._servers_mac_os(should still be the same for Lion) and then add the following DNS servers: 8.8.8.8 & 208.67.222.220. After adding the DNS servers, please do the following steps as well: Note: If you're connecting to your ISP via a PPPoE connection, then set the DNS servers on the PPPoE connection itself and then restart your computer for the DNS settings to take effect.1. Click on Applications2. Click on Utilities3. Click on Terminal4. Type the following command (without the quotes): "dscacheutil -flushcache"5. Press enter and then try reconnecting to the VPN.If you're still unable to connect, please send us in the latest log files.Hope this helps. Let us know how it goes.
Posted

da li koristite kaspersky za mac, ili bilo koji drugi antivirus program? kako to ide sa macovima?