micke Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Samo za mog prijatelja Indija :) Nadzorni odborps: verovatno uživate što me nema češće, ali kačenje po pola sata na forum me ubija :(
Pontijak Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 WOW, prelepe fotke @mickesto samo za Indyja :o :P i meni se jako svidja ova tvoja fotka! :)
Pontijak Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 QQ, sjajno, sjajno, ova prva je naprosto.... ma sjajna! :) :) :)
micke Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 @mickesto samo za Indyja :o i meni se jako svidja ova tvoja fotka! :)Hvala, a to s Indijanom je story na temu "crno/belo vs kolor"Jesi li ti došao na ovaj forum da nam zadaješ domaće zadatke btw čime upucavaš ove fotografije, sorry ako si napisao, promaklo mi?Oooo leteći holandez se vratio, a jel' ova fenomenalna sa stolica nagoveštava novi pravac Street Fightera ?Da ne bude da samo blebećem...faces, faces, faces...
hoffnung Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jesi li ti došao na ovaj forum da nam zadaješ domaće zadatke thumbup.gifbtw čime upucavaš ove fotografije, sorry ako si napisao, promaklo mi?ha! :D ček, ček. ako je stvarno kao što kažeš to i tako misliš (domaće zadatke) žešće cenim to kao kompliment. čini mi se da nikad neću moći da budem autoritativan. u smislu: "evo vam domaća rabota!" mogu kao zezanje i šalu, ali nikad ozbiljno to da shvatim. to ne znači da sam operisan od sujete <_< da ne smaram... piše ti u exif-u informacija koja se nalazi u fajlu (fotki) desni klik properties, ali verovatno nemaš add-on. evo, instaliraj ovo u slučaju da koristiš firefox. ovo je program koji čita exif fajl i svaki put kada klikneš desnim klikom na fotku, ispisaće ti informacije vezane za opremu i tehnički dodatak. u slučaju da si znao sve ovo, sori. :) klikni
hoffnung Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zmitjkoe vrlo kool radove imaš. gledao sam ovaj topik i mogu da kažem: vau!
Zmitjkoe Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zmitjkoe vrlo kool radove imaš. gledao sam ovaj topik i mogu da kažem: vau! Hvala, majstore! :)
hoffnung Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 (edited) molim. pod utiskom sam Lotte Kestner aka Anna-Lynne Williams [Trespassers Williams] i njene prve solo ploče | China Mountain [2008 Self-Released] www.myspace.com i verovatno mi je zbog toga ovakva tema danas ispala:vrlo smirujuće i jednostavno. Edited May 29, 2008 by photogazing
Recommended Posts