minja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Koja drvenarija, to su plasticni prozori ili aluminij mozda!
micke Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 London bridge is falling down... Countdown has started! Month to go minus one dayNije valjda da ruše mostove, a mi ovde tri vlade promenismo a ni kamen temeljac za jedan jedini nikako da udarimo.Koji ti je ovo objektiv, ona Sigma ili nešto novije?
Caligula Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 U principu ne volim Zoo vrtove, a jos manje fotografije zatvorenih zivotinja. Ove kachim zato sto mislim da su interesantne
jms_uk Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 U principu ne volim Zoo vrtove, a jos manje fotografije zatvorenih zivotinja. Ove kachim zato sto mislim da su interesantnedruga mi se svidja, a prva bi bila sjajna samo da se ne vidi ona zica od ograde
minja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ma ne ruse, to ja brojim dane koliko mi je osalo u Londri. Uvijek ista Sigma Nije valjda da ruše mostove, a mi ovde tri vlade promenismo a ni kamen temeljac za jedan jedini nikako da udarimo.Koji ti je ovo objektiv, ona Sigma ili nešto novije?
micke Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ma ne ruse, to ja brojim dane koliko mi je osalo u Londri. Uvijek ista SigmaKako bih se je rado menjao sa tobom :(Jedna umrlaica kao ilustracija situacije ovdelog off
Indy Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Slike iz Kalifornaje... ima i u sarenim bojama, specijalno za micka :P
minja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Dobar set IndyOsim onog novog 'starog' pitara za cvijece...
Indy Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Dobar set IndyOsim onog novog 'starog' pitara za cvijece...Hvala. Ta saksija je tamo cisto radi ilustracije "toskanizacije Sonome"...
micke Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Slike iz Kalifornaje... ima i u sarenim bojama, specijalno za micka :PžIVELE BOJE Stvarno, ne zna se koje su lepše, one sa ili bez boje.Možda ipak one u c/b tehnici ;)
minja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Pe j***te! Micke! Onaj spoiler je za napad epilepsije dusu dao! :)Lift off!
Indy Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ^bravo minja & mali minja----Malo jesenjih prizora iz mog mista
Indy Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Kombinacija: "Graduated Tint", "Glow", "Soft Focus" i "Saturation" u Picasi (smejace mi se ovi majstori Photoshopa :D) ...A i priroda je pomogla, jer su jesenje boje stvarno haos.
Recommended Posts