Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
Sad ispad da samo ja nešto zakeram, ali zašto ovom soliteru nisi malo uvukao stomak na Filter/Distort/Lens Correction, i onda stavio levu ivicu solitera paralelno sa rubom fotografije ?
More, to je lift na Brankovom mostu:), sve jedno - moze i tako kako kazes, bilo bi fotograficnije.
Posted
archesnpdc4.jpgNASLOV: "North Window and South Window Arches (Utah)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 44
Posted
archeslj9.jpgNASLOV: "Arches National Park (Utah)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 45
Posted
delicatearchsc6.jpgNASLOV: "Delicate Arch"ALBUM: "West Coast Special"NO: 46
Posted

@Zmitjkoe: mogao bi da ove slike dopunis nekom pricicom i okacis na putovanja :rolleyes:

Posted
panoramaarchesnpgm2.jpgNASLOV: "Panorma At Arches NP"ALBUM: "West Coast Special"NO: 47
Posted
navahoindianos4.jpgNASLOV: "Navaho Indian"ALBUM: "West Coast Special"NO: 48
Posted
mississippimovesinmystelj8.jpgNASLOV: "Mississippi Moves In Mysterious Way"ALBUM: "West Coast Special"NO: 49
Posted
monumentvalleyutaharizowu7.jpgNASLOV: "Monument Valley (Utah/Arizona)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 50
Posted
NASLOV: "Monument Valley (Utah/Arizona)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 50
WOW!!!Fenomenalno!
Posted
evo tri nove... :D
interesantno komponovanje ... odlicna serija.@zmitjko: "Arches National Park (Utah)" i ja kazem wow! kao scena iz nekog klasicnog vesterna:)
Posted (edited)
NASLOV: "Panorma At Arches NP"ALBUM: "West Coast Special"NO: 47
Ja sam slab na interesantne oblake.ovako nekako:zak-nebo.jpgZakintos Edited by micke
Posted
randolphhearstcastlear5.jpgNASLOV: "Randolph Hearst Castle (San Simeon, California)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 51
Posted
castleentrancewn2.jpgNASLOV: "Randolph Hearst Castle (Entrance)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 52