Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
zion1wv1.jpgNASLOV: "Zion National Park 1 (Utah)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 40
Posted
zionutahap0.jpgNASLOV: "Zion National Park 2 (Utah)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 41
Posted
brycecanyon2et5.jpgNASLOV: "Bryce Canyon 1 (Utah)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 42
Posted
brycecanyon1utahfr3.jpgNASLOV: "Bryce Canyon 2 (Utah)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 43
Posted
redzina ti si mi danas dosla kao slagic sladak na tortu...ne zameri ali bih volela da ti kazem da mi se najvise svidjaju tvoje V11, 4 i prom queen, iako su sve druge jako interesantne :))imas li neke sa film aparatom?? ima li ovde iko sa film aparatom neke slike da vidim? i koliko doteras otprilike sliku u post?
auu imam ja jako puno razvijenih filmova...al samo par skeniranih..to su ove shole,joe,joetv, adzija....to su sve crno beli film sken.a inace ranije sam se lozila da peglam lica i kozu i to...sad ne...ne sredjujem ih mnogo.. uglavnom su to levels, curves, satauration i noise (hhahha kao to nije mnogo), sve zavisi od fotografije a neke i ne sredjujem...ako je to bilo pitanje ... :P
Posted
Malo asfalta:)
Možda su to samo moji živci, ali meni ova žuta ide na živac :PP(PP)S. Ivičnjak - gone.busbw.jpg
Posted
Možda su to samo moji živci, ali meni ova žuta ide na živac :PP(PP)S. Ivičnjak - gone.
... ma dok to nije full B&W, ici ce ti na zivac :P :lol:@Micke: u pravu si za ivicnjak - ili da ga je bilo vise ili da ga nema uopste.
Posted
... ma dok to nije full B&W, ici ce ti na zivac :P :lol:
Skroz si u pravu. Mada je ova tvoja baš primer kolora koji ima smisla. Nego, zezam se ja, dokon pop kolor fotke krsti. :rolleyes:
Posted (edited)
@Micke: u pravu si za ivicnjak - ili da ga je bilo vise ili da ga nema uopste.
Meni color ne smeta, a za ivičnjak imam 3 predloga: 1. da ga ubiješ skroz, ili2. da ga užutiš, ili3. da preslikaš na to mesto isprekidanu liniju.Jebga, kad vidim beogradski asvalt odma mi proradi emocija :) pa neiskomentarisah Zmitkjoeovu 38. fotografiju sa Mono jezera koja je baš baš. Mora da bi hard varijanra bila fenomenalna. Edited by micke
Posted
Evo jos malo asfalta, Dorcola i stakla:)
Sad ispad da samo ja nešto zakeram, ali zašto ovom soliteru nisi malo uvukao stomak na Filter/Distort/Lens Correction, i onda stavio levu ivicu solitera paralelno sa rubom fotografije ?