I*m with the pilots Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 NASLOV: "Colubia University Campus"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 36Hiro Nakamura!
Aion Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 @ZmitjkoeSto vise gledam tvojih fotografija, sve sam zbunjeniji - neke od njih mi se bas, bas svidjaju (recimo 37 i 38 u poslednjoj seriji) dok me druge ostavljaju potpuno ravnodusnim (recimo 36 i 40).
Zmitjkoe Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 @ Aion & micke :D Pa postoje samo tri opcije: da vam se ne svidja ni 1, da vam se svidjaju sve i da vam se neka svidja a neka ne. Vi ste se opredlili za najcescu i najuobicajeniju opciju, pa sad ako je tu nesto interesantno i zbunjujuce... Meni se svidjaju sve (neka manje, neka vise) jer pored prica koje "pricaju" fotke postoje i price "iza kamere", koje samo ja znam.
msmodesty Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 mene kao obicno sramota da bilo sta stavljam ovde, vi ste svi mnogo veliki majstori, mada maxividi (to zato sto je kuckarica i sto njen ker ima dugacak nos kao moj :) ipak, detalj iz starog Delhija, devojcice koje se vracaju iz skole i ova malena koja je sve vreme spavala dok je riksha truckala
hefestus Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 (edited) @ZmitjkoePohvale sa moje strane. Kao celina & photo story slobodno mogu da kazem iznad proseka. Pojedine fotke su izuzetne. Framing ikao klasican, nikada nije dosadan. 36 i 39 malo odskacu zbog 'deskriptivnosti'edit: slovca Edited October 29, 2007 by hefestus
Aion Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 @ Aion & micke :D Pa postoje samo tri opcije: da vam se ne svidja ni 1, da vam se svidjaju sve i da vam se neka svidja a neka ne. Vi ste se opredlili za najcescu i najuobicajeniju opciju, pa sad ako je tu nesto interesantno i zbunjujuce... Meni se svidjaju sve (neka manje, neka vise) jer pored prica koje "pricaju" fotke postoje i price "iza kamere", koje samo ja znam.Pa forum i sluzi da kazemo sta nam se svidja, a sta ne. S obzirom na ono "koliko ljudi, toliko i ukusa" meni nije neobicno da se moj i tvoj ukus ne poklapaju, ali mi jeste neobicno da se moj i micke-ov poklapaju.
micke Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pa forum i sluzi da kazemo sta nam se svidja, a sta ne. S obzirom na ono "koliko ljudi, toliko i ukusa" meni nije neobicno da se moj i tvoj ukus ne poklapaju, ali mi jeste neobicno da se moj i micke-ov poklapaju.što ???
Aion Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ^ Mislim da imam donekle uvrnut ukus. O njemu se ne moze suditi po mojim fotografijama koje kacim, jer mi se mnoge ne svidjaju.
Zmitjkoe Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Pa forum i sluzi da kazemo sta nam se svidja, a sta ne. S obzirom na ono "koliko ljudi, toliko i ukusa" meni nije neobicno da se moj i tvoj ukus ne poklapaju... Mislim da imam donekle uvrnut ukus.Uh, sad mi lakše.
micke Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 (edited) Mini serija boja i oblika:Nemam drugi komentar sem prelepo ! (taman i da je neka "prevara" ).Ajde sad malo teksa, šta, gde, kako...?edit: da li može negde da se kupi i u kom formatu ? :) Edited October 30, 2007 by micke
Caligula Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 (edited) @minja: ovo je fantasticno. Neka izlozba ili ... odlicni kropovi, fantasticne boje - koliko obrade u PS?@modesty: interesantan pogled kroz ornament :), jos vise bi mi se dopalo da nema ovoliko simetrije. ^ Mislim da imam donekle uvrnut ukus. O njemu se ne moze suditi po mojim fotografijama koje kacim, jer mi se mnoge ne svidjaju.Koliko sam te do sada gledao, a i citao tvoje komentare na druge fotografije - primetio sam da volis apstraktno u fotografiji, ili barem na ivici apstraktnog. Od tvojih fotografija, vecina bi bila fenomenalna na velikim formatima. Edited October 30, 2007 by CowBoy
Recommended Posts