Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
columbiacampus2ol1.jpgNASLOV: "Colubia University Campus"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 36
Hiro Nakamura!
Posted

@ZmitjkoeSto vise gledam tvojih fotografija, sve sam zbunjeniji - neke od njih mi se bas, bas svidjaju (recimo 37 i 38 u poslednjoj seriji) dok me druge ostavljaju potpuno ravnodusnim (recimo 36 i 40).

Posted

@ Aion & micke :D Pa postoje samo tri opcije: da vam se ne svidja ni 1, da vam se svidjaju sve i da vam se neka svidja a neka ne. Vi ste se opredlili za najcescu i najuobicajeniju opciju, pa sad ako je tu nesto interesantno i zbunjujuce... Meni se svidjaju sve (neka manje, neka vise) jer pored prica koje "pricaju" fotke postoje i price "iza kamere", koje samo ja znam.

Posted

mene kao obicno sramota da bilo sta stavljam ovde, vi ste svi mnogo veliki majstori, mada :Hail: maxividi (to zato sto je kuckarica i sto njen ker ima dugacak nos kao moj :) ipak, detalj iz starog Delhija, devojcice koje se vracaju iz skole i ova malena koja je sve vreme spavala dok je riksha truckalaDSC02146.jpg

Posted (edited)

@ZmitjkoePohvale sa moje strane. Kao celina & photo story slobodno mogu da kazem iznad proseka. Pojedine fotke su izuzetne. Framing ikao klasican, nikada nije dosadan. 36 i 39 malo odskacu zbog 'deskriptivnosti'edit: slovca

Edited by hefestus
Posted
@ Aion & micke :D Pa postoje samo tri opcije: da vam se ne svidja ni 1, da vam se svidjaju sve i da vam se neka svidja a neka ne. Vi ste se opredlili za najcescu i najuobicajeniju opciju, pa sad ako je tu nesto interesantno i zbunjujuce... Meni se svidjaju sve (neka manje, neka vise) jer pored prica koje "pricaju" fotke postoje i price "iza kamere", koje samo ja znam.
Pa forum i sluzi da kazemo sta nam se svidja, a sta ne. S obzirom na ono "koliko ljudi, toliko i ukusa" meni nije neobicno da se moj i tvoj ukus ne poklapaju, ali mi jeste neobicno da se moj i micke-ov poklapaju.
Posted
Pa forum i sluzi da kazemo sta nam se svidja, a sta ne. S obzirom na ono "koliko ljudi, toliko i ukusa" meni nije neobicno da se moj i tvoj ukus ne poklapaju, ali mi jeste neobicno da se moj i micke-ov poklapaju.
što ??? :huh:
Posted

^ Mislim da imam donekle uvrnut ukus. O njemu se ne moze suditi po mojim fotografijama koje kacim, jer mi se mnoge ne svidjaju.

Posted
Pa forum i sluzi da kazemo sta nam se svidja, a sta ne. S obzirom na ono "koliko ljudi, toliko i ukusa" meni nije neobicno da se moj i tvoj ukus ne poklapaju... Mislim da imam donekle uvrnut ukus.
Uh, sad mi lakše. :lol:
Posted (edited)
Mini serija boja i oblika:
Nemam drugi komentar sem prelepo ! (taman i da je neka "prevara" ).Ajde sad malo teksa, šta, gde, kako...?edit: da li može negde da se kupi i u kom formatu ? :) Edited by micke
Posted (edited)

@minja: ovo je fantasticno. Neka izlozba ili ... odlicni kropovi, fantasticne boje - koliko obrade u PS?@modesty: interesantan pogled kroz ornament :), jos vise bi mi se dopalo da nema ovoliko simetrije.

^ Mislim da imam donekle uvrnut ukus. O njemu se ne moze suditi po mojim fotografijama koje kacim, jer mi se mnoge ne svidjaju.
Koliko sam te do sada gledao, a i citao tvoje komentare na druge fotografije - primetio sam da volis apstraktno u fotografiji, ili barem na ivici apstraktnog. Od tvojih fotografija, vecina bi bila fenomenalna na velikim formatima. Edited by CowBoy