Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Kazu da ima na IPTV RTS HD jel to samo za one sto su uzeli HD paket?

Posted (edited)

Kod SBB-a i ostalih kablovskih provajdera imas RTS HD u osnovnom paketu. Jeste li probali da ga namestite na televizoru? (pod uslovom da televizor ima DVB-C tjuner)SBB bi rado smestio RTS HD u HD paket al mislim da im ovi iz RTS-a ne daju i da zato mora da bude u osnovnom paketu.

Edited by katamaran
Posted (edited)

Upravo tako, otprilike da oce da crknu sto moze i free da se isprati. U svakom slucaju oni ga reklamiraju kao da je u HD paketu pokusavajuci da ucare sta mogu, a kanal je dostupan besplatno svakome ko ima DVB-C tjuner. Parametri su: 634000KHz, QAM 256, 6956kS/s

Edited by ducca
Posted

А птт кдс? Дал уопште имају опрему?Послато са RACERII користећи Тапаток 2

Posted (edited)

izgleda da i SBB pokusava da pilicari. Meni bez risivera preko DVB-c tjunera radi a neki na forumu prijavljuju ovo

Krenuo rts hd, nego na 122 je sve ok a na 218 preko slike ide obavestenje kako mi nije dozvoljeno da gledam program.
Plus mi 45 dana ne donose risiver koji su najavili u roku od 4 radna dana a kad ce ne znamo...Sto nece ovaj Targo malo brze da uradi mrezu :(Mada i oni sviraju pimpeku sa 2 godine ugovorne obaveze <_< Edited by katamaran
Posted

program za danas, da imate okvirno što će se prikazivati i kadaCCExtra1.png

Posted

Pustili CC :wub: I ja sam ga pustio u pravom trenutku

Cartman: "Mom! Kitty's being a dildo!" Cartman's Mom: "Well then I know a certain kitty kitty who's sleeping with mommy tonight."
  • 1 month later...
Posted

Nenadano, PTT KDS vratio RTS Digital, na istom kanalu gde je bio do nestanka pre ohoho meseci.

Posted

Kupili Dvb-T2 prijemnik, konačno! :D

Posted (edited)

umreo mi total tv :(palila gasila par puta i nista. jel ima i kod vas problema ili je ovo nesto do mene?pu bre, gde bas nocas kad imam puno da radim?! kako sad da gubim vreme :isuse:

Edited by lostfanforever
Posted

Uskoro kreće novi Fox kanal, tačnije 15.10. radni naziv mu je Fox general, očekujte dosta dobar program

Posted
Uskoro kreće novi Fox kanal, tačnije 15.10. radni naziv mu je Fox general, očekujte dosta dobar program
I njega naravno nece biti na IPTV...
Posted

a jel jos uvek vazi ono da ako hoces da predjes na drugog kablovskog operatera, mora pola zgrade da pristane?