Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kablovska TV

Featured Replies

sta je to na kablu HD, PTC?

• Replies 9.8k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

Posted Images

5-6 sportskih kanala, discovery, history, national geographic, travel, food network, mtv, fashion, hbo.

bane5 je pomenuo neku domacu produkciju u HDu

a, sori. ispo glup u drustvu isuse.gif

Feelmax HD ide na IPTV-ju.Zmex i Delta drze paket filmskih kanala za racun IPTV-a i PTT KDS-a pod imenom Feelmax, a jedan se navodno emituje u HD paketu.Licno nemam IPTV pa ne mogu da tvrdim koliko je to tacno i da li je to videlo bar malo HD-a.Arena je takodje domaci HD mada je masa prenosa zapravo strane produkcije.

Edited by Bane5

5-6 sportskih kanala, discovery, history, national geographic, travel, food network, mtv, fashion, hbo.
Nemas Feshn TV na IPTV HD.

Nisam znao gde da stavim pa sam stavio ovde:http://www.youtube.com/watch?v=tffj8-tIa2QNisam od onih koji se zgrazavaju amaterizmom "novinara", znam da ljudi rade i za 15 hiljada, ali ovo je vrh :Hail: Ne zna se sta je bolje: tekst, spiker, pravopis ili grafika na kraju :Hail:

:Hail: :Hail: :Hail:

Ja bih po ovome film snimio. Danu bi glumila Mira Karanovic a Canka pokojni Danilo Lazovic

:lol:

Lud'lo :Hail:

• 3 weeks later...

Imam jedno laičko pitanje, ako je neko upućen. Dakle, biće ta digitalizacija i DVB-T2, a mene zanima kako se to odražava na kablovske provajdere, da li će oni da furaju taj format ili DVB-C ili kako god već.Zanima me prvenstveno zbog TV karte koja inače radi sa DVB-T i C, pa da vidim da li da je zadržavam ili da utapam/bacam.

Koliko sma ja ukapirao ta digitalizacija ce pogoditi ove sto nemaju kablovsku ili IPTV. Nama kablom sve dolazi kao i do sada.

Nisam baš siguran, tj. za IPTV ti treba risiver, odnosno oni ga daju da bi mogao da gledaš, a na kablu šibaju valjda analogni signal, dok za HD opet treba risiver.edit: ustvari, kad bolje razmislim, glupo pitanje, trebaće verovatno opet risiver, pa na tv kartu i to je to.

Edited by Garnirung

Digitalizacija se odnosi samo na etar. Ako ti ta TV kartica radi sada na kablovskoj, radice i posle digitalizacije.