radnik Posted April 16 Posted April 16 Ima li resenje za ovo: Imam SBB i Yettel, do pre 2 meseca normalno radili tj. prebacivao sa jednog na drugo. Odjednom svake 2 sec sam prebacuje sa sbb na yetel i obrnuto. Sad mi je onaj sto ne gledam iskljucen totalno, pa moram da obrnem i tako stalno. Drugi problem, slika na TV-u se smanjila (ima je levo i gore) zoom ne pomaze, samo vratim 1 sec i slika normalna.
Frank Pembleton Posted April 16 Posted April 16 11 minutes ago, vememah said: Ovo je uputstvo za njihov box, spominje se istovremeno držanje tastera 7 i 9 tokom 3 sekunde. https://www.yettel.rs/static/file/Manual Hipernet TV Box.pdf Edit: Ako neće tako, uvek možeš da nakačiš miša na USB i uđeš u deo postavki za daljinski da bi pokrenuo uparivanje. Probao ovo 7 i 9 i nema rezultata probaću sa mišem samo da nađem neki po kući da je žičani to mi sigurnije. Hvala
vememah Posted April 16 Posted April 16 Ako ne rešiš problem, možeš da ih zoveš ili da im pišeš na Benchu, tamo imaju podršku koja mislim da brzo odgovara. https://forum.benchmark.rs/threads/digitalna-tv-predlozi-sugestije-i-pitanja.484116/page-111
Frank Pembleton Posted April 16 Posted April 16 Rešilo se tako što sam odjavio drugi daljinski na drugom uređaju. Pa jovo-nanovo...
mraki Posted April 29 Posted April 29 Kakve džukele… još jedan datum u naslovu maila a drugi u tekstu.
Voba Posted May 2 Posted May 2 Meni isto to šalju i svaki put prolongiraju to povećanje cene. Jel probao neko da izbegne poskupljenje vracanjem opreme? Kako reaguju? 1
steins Posted May 21 Posted May 21 Jel ima još neko problem sa HBO MAXom na SBBu? Sinoc radio ok sad neće da se uloguje - kaže nije dostupno u Vašem regionu?!
*edited by mod Posted May 21 Posted May 21 Just now, steins said: Jel ima još neko problem sa HBO MAXom na SBBu? Sinoc radio ok sad neće da se uloguje - kaže nije dostupno u Vašem regionu?! Palo novo globalno rebrendiranje. Sad skini Max app. Isti login, drugi app. 1
Shaq Posted May 22 Posted May 22 ja usao malopre posle sto godina da vidim sta ima.. kad ono medjutim.. ja sam imao preko supernova operatora pristup, al sad ga nema u ponudi, samo sbb, yetel i telekom..
vememah Posted May 22 Posted May 22 Supernova je Telekomov brend lansiran nakon kupovine Kopernikusa, Vektora i ostalih manjih kablovskih operatera. Probaj da izabereš Telekom.
Shaq Posted May 22 Posted May 22 4 minutes ago, vememah said: Supernova je Telekomov brend lansiran nakon kupovine Kopernikusa, Vektora i ostalih manjih kablovskih operatera. Probaj da izabereš Telekom. probao sam sva tri, nista... zvacu ih sutra, da ih ne budim sad 1
fusion_ Posted May 23 Posted May 23 To je globalni problem kod svih Supernova korisnika. Migriraju sve Supernova korisnike u MTS bazu (povezuju sa Moj MTS nalogom) tako da je nastao haos (standardno za Telekom). Moraš da prijaviš problem podršci kako bi ubrzali proces. Meni je jutros proradilo, ulogovao sam se sa podacima od MOJ MTS naloga na koji su uvezali Supernova uslugu (tu već imam Omorika tarifu).
John Coltrane Posted May 25 Posted May 25 Zvalo me juče oko 11h iz SBB pošto mi za par meseci ističe ugovor kod MTS. Ja kažem da sam na poslu i da ne mogu trenutno da pričam, ali mogu me pozvati posle 16h - odgovor “uf, pa ja ne radim “dotle” “ 1
MeanM@ Posted July 6 Posted July 6 Provajder Supernova, kasni zvuk za slikom. Neki kanali manje neki vise. Ima li nekog resenja pre zvanja podrske?
Recommended Posts