vememah Posted February 3 Posted February 3 Ako je nekom istekla ugovorna obaveza, SBB od 1.3. poskupljuje takvim korisnicima pakete za 300 dinara. https://sbb.rs/wp-content/uploads/2024/02/sbb-ponuda-sa-cenovnikom-01.03.2024.pdf
stajebrebilo Posted February 3 Posted February 3 Zenina tetka dobila od mts besplatnu kablovsku na 2 godine jer je redovno placala racun za fiksni. Treba da zovu da zakazu instalaciju. Pitanje moje je da li 1. moze da preusmeri tu instalaciju kod mene u stan npr. i 2. Da li uz taj paket ima i neka aplikacija kao Eon pa da moze da se gleda na telefonu?
Frank Pembleton Posted February 3 Posted February 3 6 hours ago, vookela said: Zenina tetka dobila od mts besplatnu kablovsku na 2 godine jer je redovno placala racun za fiksni. Treba da zovu da zakazu instalaciju. Pitanje moje je da li 1. moze da preusmeri tu instalaciju kod mene u stan npr. i 2. Da li uz taj paket ima i neka aplikacija kao Eon pa da moze da se gleda na telefonu? Ne znam za ovo prvo ali ovo drugo ima Iris
stajebrebilo Posted February 5 Posted February 5 U pitanju je neki Box 3 paket - fiksni, net i iris tv. E sad, cenim da postoji opcija da nekoliko korisnika moze da se loguje na komp ili telefon pa da koristi kao Eon...
Guuundogan Posted February 5 Posted February 5 iris radi samo na mts mrezi ili mts mobilnom netu (ne crpi net)
dvb-t manijak Posted February 7 Posted February 7 On 5. 2. 2024. at 10:31, Guuundogan said: iris radi samo na mts mrezi ili mts mobilnom netu (ne crpi net) Da li si to proveravao na osnovu dužeg gledanja? 1
kud u maglu Simoviću Posted February 7 Posted February 7 jesam ja, doduše raskrstio sam sa mts-om u novembru do tada je šljakalo 1
Zizou Posted February 22 Posted February 22 On 3. 2. 2024. at 15:27, vememah said: Ako je nekom istekla ugovorna obaveza, SBB od 1.3. poskupljuje takvim korisnicima pakete za 300 dinara. https://sbb.rs/wp-content/uploads/2024/02/sbb-ponuda-sa-cenovnikom-01.03.2024.pdf Ako interesuje nekoga kome je istekao ugovor, poslao sam im mejl sa upitom o pogodnostima koje nude postojećim korisnicima za obnovu ugovora. Zvali me nakon nekoliko dana i ponudili 8 meseci 50% cene i preostalih 16 po redovnoj ceni. Nije ništa suludo poput nekih mtsovih za koje sam čuo ali dovoljno korektno za obnovu ugovora bez cimanja oko promene provajdera. 2
notenoughreasonsforclaire Posted February 22 Posted February 22 Hvala na ovoj informaciji! Bukvalno sam hteo da "skočim" do nekog objekta, i da vidim šta nude nekome kome u martu ističe ugovor. Na koji mail si im pisao?
Zizou Posted February 22 Posted February 22 4 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said: Hvala na ovoj informaciji! Bukvalno sam hteo da "skočim" do nekog objekta, i da vidim šta nude nekome kome u martu ističe ugovor. Na koji mail si im pisao? info@sbb.rs 1
Jimmy Kowalski Posted February 22 Posted February 22 2 hours ago, Zizou said: Ako interesuje nekoga kome je istekao ugovor, poslao sam im mejl sa upitom o pogodnostima koje nude postojećim korisnicima za obnovu ugovora. Zvali me nakon nekoliko dana i ponudili 8 meseci 50% cene i preostalih 16 po redovnoj ceni. Nije ništa suludo poput nekih mtsovih za koje sam čuo ali dovoljno korektno za obnovu ugovora bez cimanja oko promene provajdera. Mene su u januaru zvali da mi ponude da predjem na visi paket po istoj ceni uz novu ugovornu obavezu, ja rekao da ne bih, jedino da dobijem popust na postojeci, rekli nemamo to u ponudi. E pa onda nista, javite se kad bude..
Zizou Posted February 22 Posted February 22 (edited) Ja sam im odmah rekao da ovo što su stavili na sajt za postojeće korisnike nije primamljivo i da bih razmotrio ako mi ponude isto što i novim korisnicima (4 meseca po dinar i ostatak ugovora po punoj ceni), što sam i dobio samo u drugoj formi. Edited February 22 by Zizou
Frank Pembleton Posted April 16 Posted April 16 Na Yettel tv box-u odjednom "prestao da radi" daljinski... Jel neko imao taj problem i kako da ga "uparim" ponovo. Unapred da kažem: rade baterije svetluca daljinski, ali se očigledno nekako "razvezao". Ima li neko pojma kako da to rešim?
vememah Posted April 16 Posted April 16 (edited) Ovo je uputstvo za njihov box, spominje se istovremeno držanje tastera 7 i 9 tokom 3 sekunde. https://www.yettel.rs/static/file/Manual Hipernet TV Box.pdf Edit: Ako neće tako, uvek možeš da nakačiš miša na USB i uđeš u deo postavki za daljinski da bi pokrenuo uparivanje. Edited April 16 by vememah
Recommended Posts