gone fishing Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 6 minutes ago, radisa said: Evorton je vazda u problemima, ja stvarno mislim da nije više od NovigZamka...A i Novi Zamak je vazda u onim listama najbogatijih klubova bio u top 20, Evortona se tu ne sećam... kada sam ja napisao, pre mesec dana, na topiku pl da se nadam da će neki pijani rusi ili arapi da kupe everton i zagorčaju život navijačima liverpula, odgovoreno mi je da već imaju bogatog vlasnika, da je samo problem da ih potroše u kratkom roku zbog finansijskog fer playa
gone fishing Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 6 minutes ago, SNARC said: Za 600 miliona mosh garant uzeti i Brajton i Volvse, uz Sautempton. I onda imas tri tezge za reklame..koje uz malo srece nece ispasti iz lige. Postoji mala zavrzlama kako da budes istovremeno vlasnik tri kluba u istoj ligi..ali resi se to, đitler kupi vulve a marinika brajton i rešen problem
dragance Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Portsmut, ne Portsmaut! Kao što je i Leicester Lester, a ne Lesester! 3
radisa Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Sad sam proguglao, navodna vrednost Evertona je 450m... Ok, my bed...
pantelia Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 2 minutes ago, dragance said: Portsmut, ne Portsmaut! Kao što je i Leicester Lester, a ne Lesester! Portsmaut prema Zvonku Mihajlovskom, kao i Gari Nivajl 1
renne Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 3 minutes ago, dragance said: Portsmut, ne Portsmaut! Kao što je i Leicester Lester, a ne Lesester! idi bre matori, nekad baš ne umeš u šalu naravno da nije lester nego lejčester vidi se da dugo nisi u srbijama 2
Kreator Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Sautempton potvrdio da je Dragan Šolak preuzeo kontrolni deo u vlasništvu tog kluba Fudbalski klub Sautempton potvrdio da je Sport Republic, čiji je glavni investitor Dragan Šolak, osnivač United grupe, u okviru koje posluju N1 i Sport Klub, preuzeo kontrolni deo u vlasništvu tog kluba. https://www.danas.rs/sport/sautempton-potvrdio-da-je-dragan-solak-preuzeo-kontrolni-deo-u-vlasnistvu-tog-kluba/
Mario Kempes Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Dobro Solak je ulagao u sport i u Srbiji ...U golf [emoji23]Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
James Marshall Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Pokušavam da zamislim situaciju da recimo odluči da investira u neki popularan sport i klub ovdje, tipa recimo u odbojci ili košarci, kad bi se pročulo da je njegov, kad bi mu se nakačili Informer i slični sa jedne a sa druge pravovjerni SNS-ovci iz matičnog saveza, sudije i ostali funkcioneri, kontam da niti bi iko htio da pošalje dijete u taj klub zbog šikaniranja niti bi iko htio da igra da ga ne bi razvlačili kao nekog koga plaća najveći zlotvor Srbije.
dragance Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 A i bas bi dobro poslovao u Srbiji u sportu, evo ubilo se do sada od privatnih investitora.
vememah Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Kažu da su tek počeli s kupovinama. Quote Our ambition is to build a portfolio of high-influence stakes in football clubs and other sporting assets across the world. “At the same time, we will also invest in early-stage sports technology companies and use our portfolio to accelerate the development of these companies. The acquisition of Southampton is a great first step and we are very excited about the journey ahead.” https://www.southamptonfc.com/news/2022-01-04/southampton-football-club-sport-republic-acquisition-of-ownership
gone fishing Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 13 minutes ago, James Marshall said: Pokušavam da zamislim situaciju da recimo odluči da investira u neki popularan sport i klub ovdje, tipa recimo u odbojci ili košarci, kad bi se pročulo da je njegov, kad bi mu se nakačili Informer i slični sa jedne a sa druge pravovjerni SNS-ovci iz matičnog saveza, sudije i ostali funkcioneri, kontam da niti bi iko htio da pošalje dijete u taj klub zbog šikaniranja niti bi iko htio da igra da ga ne bi razvlačili kao nekog koga plaća najveći zlotvor Srbije. zamisli da uloži u državnu mezimicu, za koju navija i familija vučić misliš bi da bi i onda bilo nekih pritisaka, da bi onda država finansijski i logistički gurala pfc
Recommended Posts