December 14, 20213 yr Imam jedno glupo pitanje, pošto nisam od starta pratio temu: kako znamo (zasigurno) kolika je bila ponuda Sport kluba za prava na PL? Edited December 14, 20213 yr by Filozof manijak
December 14, 20213 yr Ovo me seti na pricu kada se u jednom selu blizu mog zavicaja iznajmljivao lokal u kome obitava prodavnica. Ponude se nose u koverti, koverta se otvara na sednici MZ. Lik iz stranke na vlasti (DS je tada drmao) sredi da se njegova ponuda otvori poslednja i da mu onaj ko cita ponudu poveca za 10 eura u odnosu na najvecu aktuelnu ponudu. Problem je nastao kad su svi ponudjaci trazili da se nakon otvaranja koverata sve ponude pokazu javno.
December 16, 20213 yr Da, Nemci ne dozvoljavaju stranim državnim stanicama da se registruju, a Luksemburžani su ih otkačili u avgustu.
December 17, 20213 yr Insajder TV i UNA Tv krenuli na Telekomu 118 i 125 pozicije .Oba kanala u HD formatu.Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
December 17, 20213 yr Na IPTV-u. Na Iris Go za one koji nisu pretplatnici IPTV-a i Arena Cloudu nisu ni jedan ni drugi.
December 17, 20213 yr a kako možeš koristiti iris go, ako nisi pretplatnik iptv? ja imam box paket i imam insajder, unu nemam
December 17, 20213 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a kako možeš koristiti iris go, ako nisi pretplatnik iptv? Lepo, platiš. Quote Ponuda usluge iris GO za korisnike koji nemaju iris TV uslugu https://mts.rs/Privatni/Televizija/iris-GO/iris-GO Edited December 17, 20213 yr by vememah
December 21, 20213 yr zanimljiva priča na "insajder TV". možda je za neki severniji topik. radi se o starima koji nemaju primanja. činjenice: oko 170000 ljudi je u toj kategoriji minimalna suma za preživljavaje je 19000 dinara po osobi kaže država socijalne penzije nisu na vidiku. država nema para socijalna pomoć je 9000 ako se zatraži uz uslov broj 1 da si sudski tužio potomstvo za neizdržavanje, broj 2 da ne poseduješ više od 1ha zemlje. muka me uhvatila je znam u selu par staraca koji preživljavaju zahvaljujući sejanju i hranjenju minimuma životinja. svraćaću češće na taj kanal ima zanimljivih tema. (kolubara, deca diktatora..... na prvi pogled)
December 21, 20213 yr 12 hours ago, DrIlic said: Cinestar kanali vise nisu deo Iris TV (mts) ponude. Vidim da je volšebno nestala i većina onih Prva HD kanala od 790 (pa nadalje), kao i GameToon HD. Originalno sam čak i razmatrao da otkažem SBB (pre svega zbog skoro identične tv ponude), ali sad vidim da će na mts-u (da bi se uštedele pare uložene u sport), na kraju ostati samo Arene, regionalni, (od države finansirani) news, i playlist kanali.