Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

Imam jedno glupo pitanje, pošto nisam od starta pratio temu: kako znamo (zasigurno) kolika je bila ponuda Sport kluba za prava na PL? 

Edited by Filozof manijak
Posted

Ovo me seti na pricu kada se u jednom selu blizu mog zavicaja iznajmljivao lokal u kome obitava prodavnica.

Ponude se nose u koverti, koverta se otvara na sednici MZ. Lik iz stranke na vlasti (DS je tada drmao) sredi da se njegova ponuda otvori poslednja i da mu onaj ko cita ponudu poveca za 10 eura u odnosu na najvecu aktuelnu ponudu.

Problem je nastao kad su svi ponudjaci trazili da se nakon otvaranja koverata sve ponude pokazu javno.

• +1 1
Posted

ne mogu se više registrovati u eu kao do sada

Posted

Da, Nemci ne dozvoljavaju stranim državnim stanicama da se registruju, a Luksemburžani su ih otkačili u avgustu.

Posted

Insajder TV i UNA Tv krenuli na Telekomu 118 i 125 pozicije .Oba kanala u HD formatu.

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Posted

Na IPTV-u. Na Iris Go za one koji nisu pretplatnici IPTV-a i Arena Cloudu nisu ni jedan ni drugi.

Posted

a kako možeš koristiti iris go, ako nisi pretplatnik iptv?

ja imam box paket i imam insajder, unu nemam

Posted (edited)
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

a kako možeš koristiti iris go, ako nisi pretplatnik iptv?

Lepo, platiš.

Ponuda usluge iris GO za korisnike koji nemaju iris TV uslugu

https://mts.rs/Privatni/Televizija/iris-GO/iris-GO

Edited by vememah
  • +1 1
Posted

Iris Go se dobija uz MTS postpejd paket na 3 ili 6 meseci

Posted

Cinestar kanali vise nisu deo Iris TV (mts) ponude.

Posted

zanimljiva priča na "insajder TV". možda je za neki severniji topik. radi se o starima koji nemaju primanja.

činjenice:

oko 170000 ljudi je u toj kategoriji

minimalna suma za preživljavaje je 19000 dinara po osobi kaže država

socijalne penzije nisu na vidiku. država nema para

socijalna pomoć je 9000 ako se zatraži uz uslov broj 1 da si sudski tužio potomstvo za neizdržavanje, broj 2 da ne poseduješ više od 1ha zemlje.

muka me uhvatila je znam u selu par staraca koji preživljavaju zahvaljujući sejanju i hranjenju minimuma životinja.

svraćaću češće na taj kanal ima zanimljivih tema. (kolubara, deca diktatora..... na prvi pogled)

Posted
12 hours ago, DrIlic said:

Cinestar kanali vise nisu deo Iris TV (mts) ponude.

Vidim da je volšebno nestala i većina onih Prva HD kanala od 790 (pa nadalje), kao i GameToon HD.

Originalno sam čak i razmatrao da otkažem SBB (pre svega zbog skoro identične tv ponude), ali sad vidim da će na mts-u (da bi se uštedele pare uložene u sport), na kraju ostati samo Arene, regionalni, (od države finansirani) news, i playlist kanali.

Posted

Režu se troškovi kako bi platili premijer ligu :) očekivano