September 14, 20213 yr 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Ukljucili mi se istovremeno eon boxovi i televizori u dve sobe. Sami od sebe, ja sedim sam za kompom. To mi se nikad pre nije desilo. Ne znam, jel mogu oni iz SBB-a da nam ukljucuju uredjaje zbog nekog azuriranja softvera i sl? Mogu, i da ih isključe i da ih resetuju...
September 14, 20213 yr 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ukljucili mi se istovremeno eon boxovi i televizori u dve sobe. Sami od sebe, ja sedim sam za kompom. To mi se nikad pre nije desilo. Ne znam, jel mogu oni iz SBB-a da nam ukljucuju uredjaje zbog nekog azuriranja softvera i sl? Daljinsko resetovanje, moguće da je neki novi firmware u pitanju...
September 19, 20213 yr Naravno da iris ne radi sad kad mi jedino treba, da sjecka kao da se javljam sa plaže u Somaliji, jedini put kad bi taj iris imao smisla. Jebem te Telekome.
September 19, 20213 yr Kako funkcionise skremblovanje ? Da li u slucaju derbija, Arena treba da javi SBBu da A1 prenodi bez dozvole ilo bi SBB to sam morao da primeti i zacrni A1 ?
September 19, 20213 yr 1 hour ago, James Marshall said: Naravno da iris ne radi sad kad mi jedino treba, da sjecka kao da se javljam sa plaže u Somaliji, jedini put kad bi taj iris imao smisla. Jebem te Telekome. najmanje jednom nedeljno mora da se resetuje, kod mene bar..i onda kao radi
September 19, 20213 yr 20 minutes ago, Čutura said: najmanje jednom nedeljno mora da se resetuje, kod mene bar..i onda kao radi Ma ja ovo iz browsera, sjecka kao da je '98.