renne Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 6 minutes ago, Savic said: Na kanalu A1 (pozicija 58) na svakih nekoliko sekundi blicne crna slika. Platforme D3 i D3 mini na SBB-u. Da li i drugi imaju taj problem? da, dešava se
Frank Pembleton Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Sad Arenasport još samo da nađe ljude za te dodatne prenose... ... Shiit has hit the fan
John Coltrane Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: Sad Arenasport još samo da nađe ljude za te dodatne prenose... ... Shiit has hit the fan Mogu kao SK da puste tekmu bez komentatora, ne fali ništa.
fusion_ Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Severina i Ivana Paradžiković (Provjereno sa Nove TV) su lica Dodikove regionalne TV sa sedištem u Banjaluci. https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/nova-karijera-severina-ce-postati-voditeljica-talk-showa-otkriveno-i-na-kojoj-televiziji-15100379Ovo mi miriše na još jednu mts ekskluzivu za izvlačenje para.
msv Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Pisali smo o tome na Medijima u Srbiji. Ovo za Severinu je novost.
Frank Pembleton Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Ovo Jocić ponovo "prodaje ciglu".Nije da je neuobičajeno, ali brate rođeni... ... Shiit has hit the fan
dvb-t manijak Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Sinoć su svi SK kanali imali različite programe (1-10, Golf, "HD", "4k", "nova sport" i onaj za igrice). Retko se dešava.
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 jel si morao da ga upgraduješ? vodim rat već par dana sa mts-om, ne mogu da se ulogujem a kod koji mi šalju iz nekog razloga ne funkcioniše
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 kul još da mi proradi app do subote
Jimmy Kowalski Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Ukljucili mi se istovremeno eon boxovi i televizori u dve sobe. Sami od sebe, ja sedim sam za kompom. To mi se nikad pre nije desilo. Ne znam, jel mogu oni iz SBB-a da nam ukljucuju uredjaje zbog nekog azuriranja softvera i sl?
Recommended Posts