Jimmy Kowalski Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Ja potrazio, ali vidim da je taj u okviru pretplatnog paketa, tako da mi nije dostupan..
Takeshi Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 18 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja potrazio, ali vidim da je taj u okviru pretplatnog paketa, tako da mi nije dostupan.. 18 hours ago, fusion_ said: To su Stingray kanali, oni su u Hit paketu. nisam ispratio to sa paketima, ne pominju radijske kanale kad uvaljuju ugovore. na internetu stingray pored sbb nudi i telekom kao provajdera, znači da ima i kod njih. daju "free 7 day trial" ako nekoga baš zanima.
Renegade Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Mislim da može da se instalira aplikacija na mob i da se onda izvrši autorizacija tako što se pusti na tv-u neki od kanala da ga on "šazamuje". Hoću reći dovoljno je da kod nekog ko ima hit paket odradi to i radiće mu aplikacija.
renne Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 NA Irisu startovali RTL, RTL 2 i RTL Kockica 642, 643 i 645
DrIlic Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Kockica je na 644 Ubacena je i Federalna TV na 656
fusion_ Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 SBB je znači izgubio sve te bosanske kanale, osim onog O Kanala i Nove BH, svi prešli na mts.
Mario Kempes Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 MTS ima ozbiljno bolju ponudu od SBB a .Još kada bi im softveri za enitovanje bili bolji Arena Claud Iris tv za smart televizore bili bi lider u ponudi . Nestvarno da najeftiniji deo ulaganja ne urade iz čiste lenjosti .BOX evi MTS ne podrzavaju 4K signal i tako dalje i tako dalje ..Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
mraki Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) Vidim, glavna tema je žiriranje srpske majke u Grandu umesto Karleuše. I dok me te emisije uopšte ne zanimaju, ipak je Grand pod istim krovom kao i N1 sa kojim se i nedavno klala zbog nekog dokumentarca, a generalno je Pink/SNS tim. Ima li ovaj transfer neko dublje značenje ili može da se posmatra samo kao rijaliti igrarija? Edited September 2, 2021 by mraki
fusion_ Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Ma to oko dokumentarca je bilo čista predstava da se privuče pažnja iako ništa novo nije ni rečeno. Donedavno je na Novoj S svako malo išla reklama u kojoj između ostalih njena ćerka reklamira portal Nova.rs
Frank Pembleton Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Vidim, glavna tema je žiriranje srpske majke u Grandu umesto Karleuše. I dok me te emisije uopšte ne zanimaju, ipak je Grand pod istim krovom kao i N1 sa kojim se i nedavno klala zbog nekog dokumentarca, a generalno je Pink/SNS tim. Ima li ovaj transfer neko dublje značenje ili može da se posmatra samo kao rijaliti igrarija?Te "konstrukcije" treba bataliti...Biznis je to.Mora turbina da vrti. ... Shiit has hit the fan 1
Savic Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Na kanalu A1 (pozicija 58) na svakih nekoliko sekundi blicne crna slika. Platforme D3 i D3 mini na SBB-u. Da li i drugi imaju taj problem?
renne Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Krenukle nove Arene Fox kanali prebačeni na 765 pa na dalje
vememah Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 (edited) Samo na IPTV-u. Još niko nije potvrdio da su krenule na Supernovi, m:satu, Iris Go-u i Arena Cloudu. Edited September 6, 2021 by vememah
Recommended Posts