cartman Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 32 minutes ago, Zeleni sto said: Da li eon van mreže ima vraćanje programa unazad? Ima. 1
msv Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Od 25. februara EON više neće raditi na operativnim sistemima Android 4.4 i iOS 9.
dvb-t manijak Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 On 20.2.2021. at 9:36, Zeleni sto said: Da li eon van mreže ima vraćanje programa unazad? I to apsolutno svi programi u ponudi, 7 dana, u originalnom kvalitetu. 1
msv Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 (edited) (N1) United Grupa i dve njene kompanije podnele arbitražni zahtev protiv Srbije Postovi o ovom ratu bi mogli da se splituju i prebace severnije... Edited March 9, 2021 by msv
jorma shparga Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 On 7.3.2021. at 21:30, predrag77 said: veceras krece sa radom kanal Front na MTS i SN kako tako povrsno, pa ovo je apsolutno savrseno Od 08.03.2021. godine svim korisnicima će biti dostupan novi kanal, FRONT TV sa vrlo interesantnim obrazovno-zabavnim sadržajem. Najviše će se obradovati ljubitelji srpske vojničke tradicije koji će moći na jednom mestu da prate igrani, dokumentarni i sportski sadržaj vezan za afirmaciju srpske vojske na savremen i moderan način. koliko oni nasih/budzetskih para mogu da sjebu u budalastine pa to je stvarno neverovatno 1
John Coltrane Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Posle promo perioda po 1din od januara plaćam SBB EON Full, HBOGO app imam već 2 godine čini mi se, ali razmišljam da je ukačim u račun pa da imam i 3 HBO kanala in vivo. E sad, jedino me zanima da li mi u tom slučaju ostaje i mogućnost aplikacije na više uredjaja?
zoki Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Hbo-a? Ja imam eon premium i hbo go mi je na svemu (tv, tablet, telefon i komp), radi svugde jedino nikad do sad nisam probao istovremeno više uređaja Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
John Coltrane Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Pa, da. Umesto što plaćam 5oera samo HBOgo da to prebacim na mesečni račun SBB EON Full. Da li bih time dobio samo HBO kanale na SBB ili i njih plus aplikaciju?
msv Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 (edited) 16 minutes ago, John Coltrane said: Pa, da. Umesto što plaćam 5oera samo HBOgo da to prebacim na mesečni račun SBB EON Full. Da li bih time dobio samo HBO kanale na SBB ili i njih plus aplikaciju? HBO premium (uključuje i kanale i aplikacije) je 720 din. na cenu EON Full paketa. Najjači EON premium paket je soma dinara skuplji od Full-a, a sadrži HBO premium i duplo brži net. Edited March 13, 2021 by msv
John Coltrane Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 24 minutes ago, msv said: HBO premium (uključuje i kanale i aplikacije) je 720 din. na cenu EON Full paketa. Najjači EON premium paket je soma dinara skuplji od Full-a, a sadrži HBO premium i duplo brži net. Pa to mu dodje tih 5,99€, taman. Hvala.
Recommended Posts