Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

32 minutes ago, Zeleni sto said:

Da li eon van mreže ima vraćanje programa unazad?

Ima.

Od 25. februara EON više neće raditi na operativnim sistemima Android 4.4 i iOS 9.

On 20.2.2021. at 9:36, Zeleni sto said:

Da li eon van mreže ima vraćanje programa unazad?

I to apsolutno svi programi u ponudi, 7 dana, u originalnom kvalitetu.

da li ima nesto novo oko SERIJE A...

Ima

... uzima Inter lagano!

• 2 weeks later...

veceras krece sa radom kanal Front na MTS i SN

On 7.3.2021. at 21:30, predrag77 said:

veceras krece sa radom kanal Front na MTS i SN

kako tako povrsno, pa ovo je apsolutno savrseno

Od 08.03.2021. godine svim korisnicima će biti dostupan novi kanal, FRONT TV sa vrlo interesantnim obrazovno-zabavnim sadržajem. Najviše će se obradovati ljubitelji srpske vojničke tradicije koji će moći na jednom mestu da prate igrani, dokumentarni i sportski sadržaj vezan za afirmaciju srpske vojske na savremen i moderan način.

koliko oni nasih/budzetskih para mogu da sjebu u budalastine pa to je stvarno neverovatno :frust:

Posle promo perioda po 1din od januara plaćam SBB EON Full, HBOGO app imam već 2 godine čini mi se, ali razmišljam da je ukačim u račun pa da imam i 3 HBO kanala in vivo. E sad, jedino me zanima da li mi u tom slučaju ostaje i mogućnost aplikacije na više uredjaja?

Hbo-a? Ja imam eon premium i hbo go mi je na svemu (tv, tablet, telefon i komp), radi svugde jedino nikad do sad nisam probao istovremeno više uređaja

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Pa, da.

Umesto što plaćam 5oera samo HBOgo da to prebacim na mesečni račun SBB EON Full. Da li bih time dobio samo HBO kanale na SBB ili i njih plus aplikaciju?

16 minutes ago, John Coltrane said:

Pa, da.

Umesto što plaćam 5oera samo HBOgo da to prebacim na mesečni račun SBB EON Full. Da li bih time dobio samo HBO kanale na SBB ili i njih plus aplikaciju?

HBO premium (uključuje i kanale i aplikacije) je 720 din. na cenu EON Full paketa.

Najjači EON premium paket je soma dinara skuplji od Full-a, a sadrži HBO premium i duplo brži net.

Edited by msv

24 minutes ago, msv said:

HBO premium (uključuje i kanale i aplikacije) je 720 din. na cenu EON Full paketa.

Najjači EON premium paket je soma dinara skuplji od Full-a, a sadrži HBO premium i duplo brži net.

Pa to mu dodje tih 5,99€, taman. 
Hvala.

Od 27.3. kanali UG nisu više dostupni na A1 Hr