Milosh76 Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 10 minutes ago, Ryo said: Dogovorili smo se da se cujemo opet, pa cu tada da se cenkam. Mene slican razgovor ceka najesen, pa javi sta si ispregovarao.
Frank Pembleton Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Ih do jeseni... .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Uzni lepo mts i ćao zdravoGodinu dana 12 dinara...Pa biće izgleda to... .... Shiit has hit the fan!
steins Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Meni malo smešno da se SBB buni za ono što su i sami pokušavali da urade. Oni su takvi lihvari i ne daju ništa, da ću se i ja debelo promisliti o daljoj saradnji - bila mi je jasna njihova politika iz vremena dok su bili dominantni operateri, jebi ga - ima se, može se. Ali sada, kad im je pozicija ozbiljno ugrožena i kad non stop kukaju na nelojalnu™ konkurenciju, nije mi jasno njihovo ponašanje. Plus, mi se čini da su prebrzo zaboravili na sopstveno ponašanje od pre 15ak godina kad su bezobrazno naplaćivali po 200e priključak, i odbijali da reše čvorišta i brzinu interneta čak i kad su se suočili sa ozbiljnim protestima i uličnim demonstracijama korisnika. Jbga, meni sve ovo što se dešava danas sa SBBom izgleda ko neka paradigma borbe opozicije protiv Vučića. Jalovo i "drugo-isto"
Apollo Creed Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Ako npr. uzmem box od mts-a i od sbb-a ovaj eon sport+porodični-jel zadržavam eon smart box, koga već imam po trenutnom ugovoru ili moram da im vratim?
renne Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Ne moraš da vratiš, ali ćeš platiti 3.5k dinara
yabadaba Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Jesi siguran da je samo 3.5k za smart box? Pošto da ga uzmeš kao pripejd varijantu košta 6.5k a to je kao sa 50% popusta 37 minutes ago, renne said: Ne moraš da vratiš, ali ćeš platiti 3.5k dinara
msv Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 (Nova.rs) Saznajemo: BIA češlja Telekom, traži odakle cure informacije
djeneralche Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 (edited) Posle danasnjeg saopstenja Telekoma da trenutno iznajmljuju infrastrukturu i SBBu jasno je sta je problem, nakom ulaska Telenora bice verovatno cao zdravo za SBB na Telekomovoj infrastrukturi. Umesto da se liberalizacija u telekomunikacijama odradjena pre 15ak godina primeni i za kablovske operatere, da se donese zakon da svako ko ima infrastrukturu mora da omoguci i drugim provajderima sadrzaja pristup toj infrastukturi, dobijamo ovaj duopol koji odgovara SBBu i Telekomu, samo korisnicima ne. Edited February 3, 2021 by djeneralche 1
Apollo Creed Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Neviđeno smara ovo šibanje;nemam ama baš nikakvu empatiju spram sbb-a jer je njihov odnos prema korisnicima užasan već godinama. 1
fusion_ Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Dok se žale na gušenje slobode medija, istovremeno ubacuju u ponudu naprednjačke kanale tipa Super Sat i to na visoke pozicije.
radnik Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Putujte igumani. Secer, ulje, brasno... to je to, Mile na neki kvaziurban fazon.
đorđe geprat Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 1 hour ago, fusion_ said: Dok se žale na gušenje slobode medija, istovremeno ubacuju u ponudu naprednjačke kanale tipa Super Sat i to na visoke pozicije. jes' vala. šta će ovde na totalu novoubačeni "RED". gledaš žeksa kako drnda po bas gitari i neka dva mamlaza koji pitaju za druga a tu su i neke pink.... da ne kažem šta.
hefaca Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 https://www.rts.rs/page/oko/ci/story/3202/politika/4245806/telekom-sbb.html Lopatom je pisano
Recommended Posts