DrIlic Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Koliko sam ukapirao Saut Park, Dejli šou i Yellowstone od ovih atraktivnijih naslova. Jel će samo na SBBu da bude ili i na Telekonju i satelitima?
Apollo Creed Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 On 4.12.2020. at 21:15, msv said: SBB members Šolače legendo!
Apollo Creed Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 15 minutes ago, renne said: Bundes i NHL će kod Šolaka Opa. NHL od ove sezone?Kad god bude bila...
SNARC Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Za bundesligu moze i komentatora sa ES2 da dovede..ne bih mu mnogo zamerio. Alal vera kako uspeva..ucestali su pokusaji nagovaranja za prelazak na Telekom..poslednji put mi nudili 14 meseci za dinar.
levi Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 sranje, ES je odlično pokrivao Bundes, sa odličnim stranim komentorima. šteta što neće da produže. Sk neće imati dovolno HD kanala, osim ako ne planiraju da pređu na HD do SK10, pa i tada bi bila gužva vikendom. o komentatorima da ne pričamo
levi Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 btw, šta je ovo sa mts-om šta je koji q iristv, gde su mi arene hd?
Apollo Creed Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 4 minutes ago, levi said: sranje, ES je odlično pokrivao Bundes, sa odličnim stranim komentorima. šteta što neće da produže. Sk neće imati dovolno HD kanala, osim ako ne planiraju da pređu na HD do SK10, pa i tada bi bila gužva vikendom. o komentatorima da ne pričamo Ma kakva gužva,šta im je ionako ostalo od tih većih liga sem Engleza... Meni su veći problem komentatori na SK,sve ih teže podnosim.
levi Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 e sviđa mi se ovaj novi mts tv, brže menja kanale
LeBron Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 32 minutes ago, levi said: btw, šta je ovo sa mts-om šta je koji q iristv, gde su mi arene hd? Pa isto su tamo gde su i bile. Ima sad opcija i slika u slici sto nije lose
levi Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 našao sam, nego je poništio prečice za omiljene kanale toga nema više? ne mogu da nađem. da ih poređam od 0 do 9
Recommended Posts