msv Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Čim se radi već 6. sezona, znači da je gledana. Shoppster je TV šop hipnoza 00-24h.
renne Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 58 minutes ago, gospa buba said: joj ona zena je bash kilav marketing. koliko je uopshte gledana sent from bubamoto gledana je
Jumanji Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 5 hours ago, James Marshall said: Sve što ima veze sa onom neurotičnom praktičnom ženom neću da kupim pa da mi treba ko lebac. 😀 Njih dve (poznata mi je i ona druga, verovatno radila negde nesto slicno ranijih godina), dive se posudju serija serpi PŽ na kome je nacrtana ova glavom i bradom (i sve vreme prica kako je ona osmilsila ovo, osmilslia ono, a serpe ko serpe samo dizajn drugaciji) i u jednom trenutku, ona sto mi poznata, stavi stakleni poklopac preko serpe i kaze PŽ: evo sve se vidi ne mora bespotrebno da se podiže poklopac, a tek ce ova: odlicno si se to setila! 2
DrIlic Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Cemu taj Shoppster, mislim ko ce to uopste da gleda? Vidim tu su Sanja Radan i Milos Maksimovic.
vememah Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) Nije poenta samo da se gleda nego i da se sajt za prodaju učini atraktivnijim video klipovima sa predstavljanjem proizvoda i tako poveća šansa da se kupovina obavi upravo na njemu. Npr. https://www.shoppster.com/sr-RS/p/0094077/hisense-smart-uled-tv-h55u7b Edited September 28, 2020 by vememah
msv Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Quote Televizijski kanal BK doneo je odluku da od 1. oktobra prestaje sa emitovanjem programa. Navedeni kanal više neće biti deo naše programske ponude, odnosno biće ugašen. https://sbb.rs/televizija-bk-prestaje-sa-emitovanjem-programa/
Milosh76 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Prema odluci Pink produkcije, TV kanal Pink 2 se u subotu 3. oktobra gasi i počinje sa emitovanjem RED TV. Novi kanal je dostupan na EON i D3 platformama na poziciji 22 i na Total TV-u na poziciji 20. kao svadjaju se sa Pinkom i Mitrovicem, a ovamo mu uzimaju sve moguce pakete i kanale...
vememah Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 15 hours ago, Milosh76 said: kao svadjaju se sa Pinkom i Mitrovicem, a ovamo mu uzimaju sve moguce pakete i kanale... Čisto sumnjam da im je ugovor dozvoljavao da izbace kanal zbog ribrendiranja.
fusion_ Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 A i zašto bi ga izbacivali ako ga ne plaćaju dodatno?
levi Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 free EON od 8 do 11 okt https://nova.rs/sport/fudbal/cela-srbija-gleda-besplatno-reprezentaciju-uz-eon/
msv Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 (Portal 035) Paraćin postao prvi SBB grad u Pomoravskom okrugu
Recommended Posts