renne Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 pričam sad napamet u generalnim postavkama zvuka odaberi da je prvi jezik engleski
James Marshall Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Tako je, ja to uradio zbog snukera. To kad promijeniš ionako kači samo Eurosport i eventualno neki crtać na HBO koji ima dual audio. Na sve ostalo ne utiče nikako.
Jimmy Kowalski Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Meni u meniju pod video/audio settings nudi samo dve opcije: video encoding (abr ili cbr) i video quality. Nema trece..
renne Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 android podešavanja, ne podešavanja aplikacije
Jimmy Kowalski Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Ocigledno ne gledam gde treba. Evo sad gledam u android meniju i dalje nisam uspeo. U podesavanjima za uredjaj sam promenio jezik u engleski, ali to se odnosi samo na interfejs. U podesavanjima za audio imam opcije za Dolby Sounds, Digital Audio Format (hdmi, spdif, auto), HDMI Audio Mode (stereo ili passthrough) i DTS sounds.
Luther Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 25 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ocigledno ne gledam gde treba. Evo sad gledam u android meniju i dalje nisam uspeo. U podesavanjima za uredjaj sam promenio jezik u engleski, ali to se odnosi samo na interfejs. U podesavanjima za audio imam opcije za Dolby Sounds, Digital Audio Format (hdmi, spdif, auto), HDMI Audio Mode (stereo ili passthrough) i DTS sounds. Idi na Eurosport pa EON pa podešavanja pa jezik pa jezik zvuka podesi na engleski. Vrati se na Eurosport pa promeni na neki drugi kanal pa se vrati na Eurosport. Mora da radi.
Jimmy Kowalski Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Ne mogu da pronadjem u meniju tu opciju jezik zvuka. Da li je nemam uopste ili je negde sakrivena, ne znam. No, nije toliko ni bitno, ionako ne gledam mnogo Eurosport, izdrzacu i sa nasim komentatorima to malo tenisa sto gledam..
Luther Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 38 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ne mogu da pronadjem u meniju tu opciju jezik zvuka. Da li je nemam uopste ili je negde sakrivena, ne znam. No, nije toliko ni bitno, ionako ne gledam mnogo Eurosport, izdrzacu i sa nasim komentatorima to malo tenisa sto gledam.. Ukoliko imaš ovaj daljinski klikneš na veliko dugme E. Dobiješ ovo:
Jimmy Kowalski Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 (edited) Da, zato i ne mogu da pronadjem. Nemam sve te opcije pod jezik. Imam samo prve tri (jezik interfejsa, tastature i voice). Ostale opcije nemam.. edit: A imam taj isti daljinski, naravno.. Edited September 2, 2020 by Jimmy Kowalski
Luther Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Podesiš jezik zvuka na engleski. Ja radije ne bi gledano USO nego da slušam Srkija kao komentatora. Ako nemaš daljinski sa velikim E dugmetom onda imaš neki drugi ko zna koji paket.
Luther Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Just now, Jimmy Kowalski said: Da, zato i ne mogu da pronadjem. Nemam sve te opcije pod jezik. Imam samo prve tri (jezik interfejsa, tastature i voice). Ostale opcije nemam.. E pa onda ništa. Mute.
John Coltrane Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Ovi na SBB opet nesto menjaju, da ne kazem kenjaju.
Apollo Creed Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Srđan Đoković komenatrisao Novakov meč na ES
Recommended Posts