Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, gospa buba said:

konkurencija uvek moze da odgovori odgovarajuce :hihi:

i konkurencija isto odgovorila, nema habejoja

Posted (edited)
22 minutes ago, Jumanji said:

Hahaha i dalje se dopisujes?

Ohmg emoji23.pngemoji23.png

Genijalno emoji41.png

nikad ne prestajem sa dopisivanjem. vec 3 meseca mi naplacuju 3085 umesto  2990, s tim shto je sad stiglo 3064. umesto 2990.

do kraja godine mozda uspemo da se primaknemo tachno iznosu, a onda krecem da progonim da mi vrate pare :D

Edited by gospa buba
Posted
54 minutes ago, gospa buba said:

nikad ne prestajem sa dopisivanjem. vec 3 meseca mi naplacuju 3085 umesto  2990, s tim shto je sad stiglo 3064. umesto 2990.

do kraja godine mozda uspemo da se primaknemo tachno iznosu, a onda krecem da progonim da mi vrate pare :D

Kako ti uživaš u ovome :laugh:

Posted
Kako ti uživaš u ovome [emoji23]
moram i ja da imam neku srecicu :D

sent from bubamoto

Posted

Pa sta su mi otkljucali ako nema HBO-a, Pink? 

Posted

nama mrachne rezimlije ne daju nishta.
kod neprihatelja je sigurno bolje :D

sent from bubamoto

Posted
8 minutes ago, mraki said:

Pa sta su mi otkljucali ako nema HBO-a, Pink? 

xxx

Posted

malo relaks sadržaja

Posted (edited)

Imam jedno lepo iskustvo sa MTS-om.

Dakle, hocu sa pokojne majke da prebacim fiksni broj telefona na sebe, pisem preko FB, oni mi pominju ostavinsku raspravu, dokaz ovaj, izjavu onu... 100 cuda

Udjem ja u DC, prosetam do njihovog standa i za 5 minuta zavrsim posao. Izjava pod materijalnom i krivicnom odgovornoscu da mi je majka mrtva i da ja preuzimam broj telefona posto je moj stan (dokaz je bila samo moja licna karta, nisam donosio umrlicu niti bilo sta slicno). Potpisao i otisao. Prosto neverovatno :D

Naravno kad dobijem prvi racun ima da ugasim broj ili da prebacim na EON paket :D

Edited by Milosh76
Posted

Ako sam dobro shvatio, mogu da odem kod njih sa ličnom kartom, izjavim da mi je neko preminuli roditelj i isključim mu liniju?

Posted (edited)
10 minutes ago, čekmeže said:

Ako sam dobro shvatio, mogu da odem kod njih sa ličnom kartom, izjavim da mi je neko preminuli roditelj i isključim mu liniju?

Pod punom odgovornoscu da... da se poklapa adresa, prezime i tako te sitnice

Ako si ti recimo, Markovic, a gasis broj Petrovicu mislim da ces morati jos neki dokaz da podneses :D 

Edited by Milosh76