renne Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 2 hours ago, Frank Pembleton said: Jel to bira provajder ili ti? Npr imao sam 3 meseca 1 dinar a ostalo mi je 9 meseci.Jasno da mi se vise isplati da platim ova 3 meseca... ti
Arkadija Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Do kada beše radi HBO kao poklon za NG na sbb-u?
Arkadija Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Pitam, jer meni još uvek radi. Nije da se žalim.....
Tinman Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Meni radilo do pre jedno 3 sata. Vise sam gledao HBO u poslednja 24 sata nego prethodnih mesec dana.
Bogotac Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Koja jacina neta mi treba da bi eon na smart tv sljakao kako treba?
msv Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 (edited) (N1) United Media: Fantomska firma Supernova obmanjuje javnost Nisu izneli nijedan dokument, ali smo saznali da su hteli da se uglave u celu Telekomovu mrežu. Ne kažu da li su nudili otvaranje vrata Arenama. Edited January 18, 2020 by msv
Frank Pembleton Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 (N1) United Media: Fantomska firma Supernova obmanjuje javnost Nisu izneli nijedan dokument, ali smo saznali da su hteli da se uglave u celu Telekomovu mrežu. Ne kažu da li su nudili otvaranje vrata Arenama.Ma to je sad sudar "titana" ko da oni u ugovoru nisu mogli da spreče "preprodaju" dalje... ... Shiit has hit the fan...
Bogotac Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Pa dobro,svako stiti sebe,jebu ih sa postavljanjem mreze po Srbiji,po BG sa kablovima,rat SNS i N1,nas i zakon ko jebe. Mada,dosta je danas ljudi raskinulo ugovor kad sam otisao kod njih,da li je inat ili toliko ljudi samo gleda premijer ligu i primeru,pojma nemam.
Recommended Posts