vememah Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 (edited) ... Edited October 29, 2019 by vememah
Jumanji Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Uvek me zanimale ove tri tacke ispod tudjeg posta sta znace [emoji4]Par puta sam koristila klik sport na mts, i pokajala se, kocilo i bagovalo kao na strimovima, a mnogi se zalili isto bas tada, dok opet kazu da je tokom prethodnih nekih meceva bilo sve ok.Za Pink bolje prstom u oko nego dinar da im dam, jos nisam presla na eon zbog njih mada imaju odlican Classic movie chanal
levi Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 ima i mts tv go https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Cesta-pitanja/mts-TV/Usluge/a61753-Kako-da-pratim-mts-TV-na-vise-uredjaja.html Quote Ukoliko ste neregistrovan mts pripejd korisnik, uslugu možete da aktivirate putem mts TV GO aplikacije. Cena korišćenja usluge u periodu od 30 dana iznosi 749, 00 dinara
vememah Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Srećno pokretanje klupske TV svim zvezdašima.
gospa buba Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 nije da se zalim, u jeku prepisivanja sa ex vektorom, ostala sam bez svih kanala, osim filmbox arthouse, na kom ide felini. mozda je to sasvim dovoljno sent from bubamoto
gospa buba Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 zar te ne interesuje kakvo ce da bude objashnjenje? mene jako. za sada ja njima treba da objasnim koji vid komunikacije obavljam ja sa njima preko kakvog televizora, ne da oni pogledaju u korisnike i vide shta imamo sent from bubamoto
Strucnjak Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 15 minutes ago, gospa buba said: zar te ne interesuje kakvo ce da bude objashnjenje? mene jako. za sada ja njima treba da objasnim koji vid komunikacije obavljam ja sa njima preko kakvog televizora, ne da oni pogledaju u korisnike i vide shta imamo sent from bubamoto hej, pa ima citav forum na ovu temu vektorovci u bespucima supernove:
gospa buba Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 di smem leleee. nego da vidimo shta ce arthouse da pusti sledece sent from bubamoto
renne Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 Naravno da ima.Al mi se ne služimo drugim forumima, pročitaj pravila
gospa buba Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 nastavljam prepisku, iz iskrenu zahvalnost na 2 dana talijanskih klasika na filmboxarthouse
Frank Pembleton Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 nastavljam prepisku, iz iskrenu zahvalnost na 2 dana talijanskih klasika na filmboxarthouse [emoji3]Čekaj, ti nećeš da podeliš tu prepisku sa nama?Makar i sa onim zatamnjenim poljima ko Radule što je dobio? ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 pa nema josh shta da se podeli, ja se samo zalim, a poshto kapiram da ne znaju gde je dupe gde je glava, veshto izbegavam da dajem kljuchne informacije, koji paket, kakav ugovor, ne zurim, imam vremena, trebalo bi da uz malo truda nadju sami sent from bubamoto
crnivrag Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 (edited) Ukoliko želite da podesite daljinski od EON box-a da upravlja svim funkcijama TV-a putem TV tipke na daljinskom, potrebno je da pratite ovaj tutorijal (isti je dostupan na slovenskom jeziku, pa se nadam da ćete se uspjeti snaći): https://www.youtube.com/watch?v=VMEXrht2wJ8 Edited November 15, 2019 by crnivrag
Recommended Posts