renne Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 i ne zovite broj 19911 sa nemts mreže, da ne bude neprijatno iznanađenje
gospa buba Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 gospa bubo, bezi koliko te noge nose. dva dana nemam internet, vise im tehnicka podrska ne funkcionise, raspad sistema. bolje idi kod djilka i solasa. ja sam resio da ne produzavam ugovor, poludeo sam.moram prvo da dodjem u poziciju da ne obnovim ugovor. shto svakako ne nameravam, tj da obnovim. ima interneta, bilo je nekih malih prekida pre dve nedelje, ali nishta shto glupi vektor nije vec radio... a shta radi taj broj 19blabla? sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 3 minutes ago, gospa buba said: moram prvo da dodjem u poziciju da ne obnovim ugovor. shto svakako ne nameravam, tj da obnovim. ima interneta, bilo je nekih malih prekida pre dve nedelje, ali nishta shto glupi vektor nije vec radio... a shta radi taj broj 19blabla? sent from bubamoto Mislim da ovom promenom stices pravo...Al moras biti brza, da ne kazem "proaktivna"
renne Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 moram prvo da dodjem u poziciju da ne obnovim ugovor. shto svakako ne nameravam, tj da obnovim. ima interneta, bilo je nekih malih prekida pre dve nedelje, ali nishta shto glupi vektor nije vec radio... a shta radi taj broj 19blabla? sent from bubamoto Pa podrška
gospa buba Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Mislim da ovom promenom stices pravo...Al moras biti brza, da ne kazem "proaktivna"u kom smislu proaktivna? nemoj da me terash da moji ljudi jure njihove ljude, nemamo kad moji ljudi i ja sent from bubamoto
renne Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Pa 30 dana od promene imena imaš pravo da raskineš ugovor. Ali moraš ti pokrenuti postupak
gospa buba Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 pa.kad je nastupila promena majku mu, sad moram da trazim ono pismo.sent from bubamoto
renne Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 25 minutes ago, gospa buba said: pa.kad je nastupila promena majku mu, sad moram da trazim ono pismo. sent from bubamoto zvanično 1.4. poluzvanično 22.3. Imate još vremena, ali ne oklevajte
Garnirung Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Bogami, će da oklevamo Jeste verovatno fakat da će kad istekne ugovor sa UM, njihovi kanali da nestanu, al šta je tu je. I ja sam na ugovoru, kombo paket i vidim da brzinu ne diraju (imam 75/5), a u tv paket ubaciše i sve Arene i trilion Pinkovih kanala, plus još nekog treša. Sad čekam račun da vidim samo da li će (najverovatnije) da ispoštuju popust koji imam, 6 meseci upola Alternative kod nas preko Dunava nema, barem žičane varijante. Samo Vdsl i to kako gde, eventualno ako Telekom ubaci optiku u neko vreme, pa da može bar da se uzme EON za gledanje. Doduše, može i sad, ali sa max 20 Megabita mož se duva u frulu
theanswer Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3478590/sbb-povredio-prava-rts-a.html
radisa Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Rts hoce da nema 48 sati back? Oni nisu normalni, jel?
jorma shparga Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 jel ovo znaci da vise nece biti rts-a na eonu?
Frank Pembleton Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 2 minutes ago, radisa said: Rts hoce da nema 48 sati back? Oni nisu normalni, jel? Magovi marketinga i televizije su im objasnili da "ako bi uspeli to da ukinemo, svi bi koristili PTC Planetu za propustene emisije i mi bi onda krenuli da naplacujemo i ...". Covek je ovo slusao na "prezentaciji" i mislio je da su mu nesto sipali u vodu....
renne Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Magovi marketinga i televizije su im objasnili da "ako bi uspeli to da ukinemo, svi bi koristili PTC Planetu za propustene emisije i mi bi onda krenuli da naplacujemo i ...". Covek je ovo slusao na "prezentaciji" i mislio je da su mu nesto sipali u vodu....Pa i naplaćuju dijaspori debelo, ali im baš i ne ideStoka bezrepa
Recommended Posts