Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 3 minutes ago, renne said: ne pričam o tome tok traje ugovor između UG i provajdera imaš SK, kad istekne nema više Baš tako, čitao sam na drugom forumu, da npr. nekadašnji korisnici AVcoma kukaju kako (iako su prešli na Supernovu) nisu dobili SK i ostale UG kanale. A naravno da nisu, ugovor sa UG ne postoji, samo su ih bzvz pregrupisali u Supernovu.
Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ugovor izmedju potrošača i provajdera ne postoji 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo gde sam ja gledao nema nikakvog ugovora To verovatno zato što gledaju na način na koji je Buba svojevremeno gledala...
kud u maglu Simoviću Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 ^ onda budi malo precizniji to traje sigurno 6-7-8-9 godina već
Mil@n Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 8 hours ago, Haralampije said: imaju paket brzine 120/15 Mbps, jel to realno moze da se izvuce iz koaksijalnog kabla? Cenovnik Supernova - privatni korisnici.pdf 317 kB · 7 downloads Za sada može, samo da potraje
gospa buba Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 To verovatno zato što gledaju na način na koji je Buba svojevremeno gledala... samo je izlazilo iz kabla, ni krivo ni duzno sent from bubamoto
Haralampije Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 13 hours ago, Mil@n said: Za sada može, samo da potraje Ovo ti na gajbi? super
Mil@n Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 2 hours ago, Haralampije said: Ovo ti na gajbi? super Da... Na poslu 90, ali dići ću i to na 120. Kad su debili, bio sam tamo juče, ne mogu da ti kažu ni pakete koji su ti kao opcija ni na koji su te prebacili, kompletni jebeni debili.
Кристофер Лумумбо Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 meni stiglo obavestenje da od 1. dizu internet na 120 ali jos uvek nista od toga
Moća Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Restartuj modem Bugarine.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: meni stiglo obavestenje da od 1. dizu internet na 120 ali jos uvek nista od toga kod koga si?
gospa buba Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 On 2.4.2019. at 19:22, Кристофер Лумумбо said: radijus vektor javljaj shta ti se deshava, meni se ne deshava nishta, samo su pismom najavili da ce da bude tolko super da ce morati da dodju da josh neshto ubedjuju
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 gospa bubo, bezi koliko te noge nose. dva dana nemam internet, vise im tehnicka podrska ne funkcionise, raspad sistema. bolje idi kod djilka i solasa. ja sam resio da ne produzavam ugovor, poludeo sam.
Recommended Posts